reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

reklama
Ale se łoczy nacieszę....yhmmm....mrrrrrrrrr....jaki on miodzio jest, Ewcik....spójrz....tylko jakoś garnitur do niego nie pasuje :-D

Dobrze, koniec głupotek....zasiadam do książki...i oddam się "bajkowemu światu" :-)
Buziam Ewcik i pamiętaj "Dum Spiro Spero" - tak w nawiązaniu do.... ;-)

Ewelinka, w garniturze? szczerze? Nie przyglądałam się za bardzo fotkom, bom jak pisała wczesniej mam ciary jak pomyślę,a co dopiero zobaczę...:baffled: ale dla Ciebie wystukałam w google;-)

ja też będę uciekać, bo cuś oczy się zaczynają kleić...
Dobrej nocy :**

Zostawić was na chwilę:no::-):-):-):-D:-D:-D

Ewelinka wytrzeźwiałaś do pracy?

Lili pytałam tego męża mojego o łazienkę... powiedział że najlepiej jak ten pan jeszcze raz do ciebie przyjdzie bo ilości się podaje (w sensie kleje fugi itp) jak się zobaczy co i jak trzeba robić tzn czy ściany są krzywe, jaki jest pion i czy trzeba wyrównywać, któredy i ile rurek pójdzie, co trzeba zabudować itp... Także niestety ale nie jest w stanie wycenić:((((

Kotek 40 tyś:szok::szok::szok: Oleńkowe zdjęcia boskie - podpisy pod nimi też;-)

A ja wczoraj normalnie nie poznawałam wlasnego dziecka!!!! Poszliśmy do znajomych. oni mają 4 dzieci. Dwie dziewczynki 7 i 5 lat i 2 chłopców 4 i 3 latka. Na początku oczywiście nie chciała wejść, ale jak zobaczyła dzieci to nawet mama jej była niepotrzebna! Tak się bawiła że mogłam spokojnie pić herbatę w drugim pokoju!!!! Nie chciała iśc z nami oglądac mieszkania, ale na siłe i obiecując że zaraz wrócimy do dzieci, jakoś ja ubrałam. Jak wrociliśmy to ledwo zdążyłam ja rozebrać i poleciała (SAMA w obcym domu dużym) szukać dzieci!!! nawet ten kolega był w szoku. Tańczyła, śpiewała, bawiła się lalkami i nie pamiętam co jeszzce! Ale w życiu nie widziałam zeby była taka zadowolona!!! Wyszliśmy o 20 (gdzie normalnei o 19.30 już zasypia) a i to na siłę bo nie chciała iść!!!!! Musimy częściej do nich chodzić:)

aaa i mieszkanko super jak dla mnie! Zakochałam się w kuchni! Duża przestronna, stół się zmieści i wcale nie trzeba jej remontować! Do tego zostawiają płytę gazową i piekarnik w całkiem dobrym stanie. łazienka trochę mała i remont był zrobal ale na upartego da się korzystać. Pokoje też fajne i ustawne dość (meble maja podobne do naszych więc miałam przykład jak to pomieścić) Przedpokój troche mały ale ładnie zagospodarowany:) gość chce się wyprowadzić na wiosnę więc mielibyśmy trochę czasu żeby zgromadzić pieniądze... Ale tak dla świętego spokoju pooglądamy jeszcze:)

Moniu dziękuję, że zapytałaś! Postanowiliśmy, że remont i tak już będzie..postaramy się zmieścić w tej kwocie, a jak nie to będziemy się jakoś inaczej ratować....Najwyżej zrobimy to, co konieczne, a rzeczy typu oświetlenie i szafeczki jakieś w późniejszym terminie. Na początek musi być wanna, wc, umywalka no i hydraulika i kafle...

A czy ktoś się orientuje czy w płytkach dziury (np. żeby szafkę powiesić) to się normalnie wiertarką wierci? Płytki nie popękają???

Moniu
no i gratuluje Ci owocnego popołudnia i dzielnej małej Wiki!!!! SUPER!!!!!! I to super mieszkanie to które to było? Masz jeszcze linka?

Witam:-)

Lili, obyście się zmieścili:tak: &&&&
Monia, dzielna Wikusia:-)
no, a to mieszkanko :-)
naprawdę rozkładówka jak u nas na osiedlu :-)

Ewciu dzięki :-):-):-)

Moniu trzymam kciuki za mieszkanko -a do wiosny macie czas, żeby się jeszcze porozglądać - a ten właściciel nie wymaga umowy przedwstępnej? Kuchnia faktycznie cudowna!

reklama
Do góry