• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki forever!

Kout róż prędzej czy później każdego dopadnie....a Maja ma teraz kurteczkę różową w paski i wciąż się mnie ludzie pytają czy chłopczyk czy dziewczynka, tylko jak ma sukienkę to nie pytają....dziwne nie???
a kombinezon cudny, też mnie się podoba ale mamy już za dużo, a te zamki to super sprawa!!

obiad zjedzony a dziecko dalej śpi!!co prawda mruczała coś o 12 ale padła dalej;))trzeba się powoli zbierać po Danielka

Ostatnia edycja:
reklama
Kuot, tak jak Paulina pisze, chyba tylko wtedy przestaną jak będzie sukieneczka założona:sorry2: i zrobione kucyczki:-D
no mi kiedyś sąsiadka zapytała czemu to Mikołajowi różu nie ubieram, bo przecież chłopcom się zakłada:-D:-D yhy.... nie w dzisiejszych czasach:-D

Jak to nie zakłada się chłopcom? :eek:

Mój Szanowny to się kiedyś krzywił się z obrzydzenia na róż, a parę lat później ja patrzę, a tu - koszulka różowa, krawacik różowy, sweterek brązowy w różowe paseczki :-D:-D:-D

Ewelina, odsprzedam nawet 30 minut;-)

Kuotek, no fakt! Ale mnie chodziło bardziej o ubieranie takiego malucha gdzie to jeszcze nie wiadomo czy chłopiec czy dziewczynka;-) ale żebym ja miała kupić memu Synowi coś różowego:blink::sorry2: nie... jak będzie starszy i będzie chciał, to ok... ale póki co róż nie wchodzi w grę:-p

Paulina
, pa! :-)

mykam do kuchni, bo tzreba obiad zrobić :P

Ewcia, oddam cały majątek za 30 minutek :-D:-D
Mój P, jak tylko słyszy coś o "różu", to dostaje mdłości i nawet, jakbym chciała młodego ubrać w róż, to bym najzwyczajniej w świecie nie zdążyła, bo by mnie P zabił :-D :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Kuotek, ;-)

Ewelina, a Ty w pracy czy w domku?
Całego majątku nie kcem:-p ale wspólną kawkę tak:sorry2::zawstydzona/y:;-)

Mały coś teraz przez sen kaszle:eek:
nie wiem czy może sucho ma w usteczkach czy co... bo kataru i kaszlu nie było od 2 dni... eh...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry