reklama

Staraczki forever!

No mogłaby nie mieć!
Chociaż dziś było w miarę spokojnie bo tylko sie turlała po mnie i tuliła mocno do mnie.... chociaż zaczęła od radosnych okrzyków i prób bawienia się...

A jak Oleńka spała?

reklama
Ola miała wczoraj nieszczególny dzień ze względu na zęby, więc dostała panadol. Po panadolu zazwyczaj ładnie śpi :) Wstała przed 6, ale to i tak ładnie :)

Jak w pracy Moniu?

Pić już trzecią kawę, czy jeszcze nie pić....

nie ma nikogo??? ja to zawsze muszę trafić w jakąś dziurę czasową;)))

Kout ja jakiś czas temu, kiedy szukałam ogrodniczek dla Mai zerknęłam na stronę smyka i widziałam te fajne promocje;)) a masz ten jasno czy ciemnoróżowy kombinezon z kotkiem??? też mi wpadł w oko, szczegół że mam już 3 dla małej, jeden po Danielku, co nie byłam pewna czy wróci do mnie, a wrócił, jeden od koleżanki po córki dwuczęściowy a jeden od szwagierki po córci, też dwuczęściowy, ostatnio też kupiłam małej fajną czerwoną kurteczko-płaszczyk na zimę;))) no i czapę z kubusiem;))
porządkowałam wczoraj mojego pax-a, powyciągałam wszystko co było na półkach, pościerałam i układałam rzeczy na nowo (zaczęłam porządki przedświąteczne) i stwierdziłam,że mam już nawet dosyć dużo rzeczy na Maję, na wyrost;)) może dokupię jej jakieś fajne bluzeczki z długim rękawem na wyprzedażach ale i tak jest już tego trochę, inaczej rzecz się ma jeśli chodzi o Daniela, zaraz mi wyrośnie ze 110cm i musiałabym mu dokupić z 2 bluzeczki, jakieś dresy do przedszkola już na 116!! ale on rośnie;))

dziś w planach na 18 dentysta...na szczęście tylko zakładanie plomby;))

aaaa bym zapomniała, w rossmannie do jutra jest fajna promocja -40% na akcesoria do makijażu, każdej firmy!!! ja sobie kupiłam tusz do rzęs zamiast 29 zł, zapłaciłam 17, fajnie nie???? dobry patent na prezenty świąteczne np. dla siostry;))

aaa i u mnie zaczęła się mid sale (taka nazwa;)) w sklepie greenpoint, nie wiem czy ktoś zna, ale ja się przymierzam w przyszłym tygodniu wybrać( jak dostanę pieniążki z up;)) np. biała wizytowa, koszulowa bluzka za 60 zł zamiast 80, fajne bluzeczki na codzień za 30zł...i takie tam, mają też sklep internetowy jakby coś;))
no i czatuję u nich na wyprzedaż kurtek, ale taką konkretną;))czyli z 70%;))) botki też se kupię już na zimowych, typowych wyprzedażach;)))

oo i widać jaka zakupoholiczka ze mnie, haha;))

Kout na puchatka za ciepło....u mnie dziś 7-8st.!!!! więc nosimy grubszą jesienną czapę i kurtkę;))

Ja sobie przysięgłam, że najpierw wykończę wszystkie kosmetyki, które mam. Na razie kończy mi się Magix podkład Avonu i ni ma już kot żadnego parfuma, więc te dwie pozycje są do uzupełnienia, ale to na allegro sobie zamówię tanio ;) Aha. Jeszcze wysypały mi się do wody perełki, ale mam róż w kamieniu i to dużo :/

Ale zajrzałabym za jednym cieniem do Rossmanna - nie wiem tylko czy nadal tam jest seria Rival de Loop? Mają najlepszy dla mnie cień - czarny z miką, ale bardzo twardy i bardzo mało go na pędzelku zostaje, tak jak lubię - odrobina szarości z mikro migoczącymi drobinkami :))))

Kout no mi się tusze zaczęły kruszyć, a to zły znak, więc skorzystałam z okazji;)) byłam głównie po pampki i powąchać sobie co nieco, żeby potem Mikołajowi podpowiedzieć jaki zapach, bo też bez perfumów zostałam...i krem do buzi zaraz się skończy, ale tu chcę namówić Mikołaja by mi kupił z loreala nutri gold- bardzo lubię kremy loreal, mi bardzo do cery pasują, inne kremy albo za rzadkie albo za tłuste, a niby biorę pod swój typ cery....

z tego co pamiętam to rossmann ma dalej rival de loop...

Moniu, ale w sumie sobie teraz przypomniałam, że Miki też swego czasu miał wybudzania w nocy i turlał się po łóżeczku.... a że ja się nie odzywałam, to po ok 1-1,5 zasypiał:tak:

Paulina, witaj:-)

Kuocie, to się napijmy tej kawy;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry