reklama

Staraczki forever!

Aaaa dziś rabat 40% - 50% w smyku online! Kupiłam cieplejszy kombinezon z kuotkiem! Za 54 zł! Z odpinanymi butkami, rękawiczkami i szalikiem i w ogóle to RÓŻOWY...!!! Świat się kończy :sorry:

A w Tesco są wspaniałe mięciusie kurteczki czerwone za.. yyy o ile pamiętam jakies 30zł :confused:
I w ogóle zaczynają się wyprzedaże świąteczne :dry: coś okropnego, trzeba będzie szerokim łukiem omijać! :dry:
Ja już w tym tygodniu nawet od syna pożyczam kasę :eek: No koszulka ze stworkiem mi wpadła dziś w Tesco za 7 zyla! Ale co niby miałam zrobić, kiedy okazało się, że jest absolutnie potrzebna i wspaniale skomponowana z innymi częściami Ufolkowej garderoby!! :eek::eek::eek:
:rofl2:

No, to tyle na dzisiaj, dobranoc!

Zobacz załącznik 518488

Ostatnia edycja:
reklama
Kotek u nas nocka o tak o...
koniecznie musze odkryc co powoduje że panna ma te nocne przerwy w spaniu... dziś godzinę nie mogła się ułożyć... może kolację za późno zjadła... bo już innych pomysłów nie mam:(

Ewcia hej:)

No właśnie ja juz sama nei wiem... Są noce kiedy śpi całe, a sa takie że się budzi ok 1 i godzinę się wierci... Do tej pory wiązałam to z tym że jej za ciepło, za zimno, powietrze za malo albo za bardzo wilgotne, kąpała się albo nie kąpała, za mało albo za duża spała w dzień, za wcześnie albo za późno wstała w dzień itp... Brakuje mi pomysłów... wczoraj jadła kanapke tuż przed spaniem... przetestuję teraz wcześniejsze kolacje..

Dzielny Mikoś:)))) Brawo:))

Moniu, może być i kolacja za późna,a może za dużo wrażeń ma za dnia i też stąd? Bądź pieluszkę za mocno przypiętą?
Dużo tego może być przez co może się budzić...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry