reklama

Staraczki forever!

Ewcia a ja nie mam pojęcia kiedy małej wyszła górna prawa czwórka, jest teraz już ładnym ząbkiem...a ja dopiero wczoraj się zorientowałam....mała nie daje za bardzo sobie zajrzeć do buzi. tylko chyba jest problem z lewą dolną dwójką, jako jedyna się nie przebiła, widać już ją ale także z nią idzie sąsiadka trójka....i już sama nie wiem czy się martwić czy nie???

reklama
Paulina, Miki też nie daje, cudem było, ze zauwazyłam, ze "idzie" czwórka, a "szła" dłuuugo i dopiero zauważyłam też jak już była sporo przebita;-)
co do wychodzenia, to chyba nie ma reguły... myślę, że nie masz się czym martwić:tak: w końcu wyjdzie:-)
u nas to w ogóle dolnych dwójek nie ma:sorry2:

zaraz doczytam

Nie jadę do Coventry w delegację... tą na 3 dni co miałam jechać... głowna szefowa stwierdziła że za mało mam doświadczenia żeby jechać (chociaż to ja będe realizować ten projekt) jedzie koleżanka która w projektach ma doświadczenie ale prawie nie zna języka - gdzie tu logika:baffled::baffled:

z jednej strony się cieszę ze względu na Wiki a z drugiej zawodowo mi szkoda...

Paulina, fakt, nie raz "wujek google" czy kuleżanki z forum uspokoiły:tak: nie wiem jak kiedyś ludzie mogli żyć bez:-p:blink::sorry2::laugh2:

Kuot,
u nas też coś zimno... okna już zamknęłam...

Monia, to ta główna szefowa coś ma nie tak po kolei... co z tego, ze tamta ma doświadczenie w projektach jak może nie będzie tego potrafiła powiedzieć:baffled::baffled:

Paulina - ten Cool Club, Komplet dziewczęcy, rozmiar 86 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - Smyk.com

Za 54zł. Nie miałyśmy zimowego kombinezonu, a ten mi się podoba ze względu na dwa zamki. Przy mojej Oli to super, bo ubrać można raz dwa wygodnie i zawsze mogę ją fajnie z przodu rozpiąć w sklepie czy gdzieś jak jest ciepło. No i buciki założyć :) I ten szalik i rękawiczki! O, widzę też ściągacze, a to ważne :)

Tylko ten kolor :-D

W końcu dziecko zasnęło... uf...

Kuotek promocja rewelacyjna!!! :-)
Oj tam kolor, Oli we wszystkim ślicznie,a mama będzie musiała się przyzwyczaić :-) tej zimy do różu :-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry