Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
muszę spisać tylko jeszcze jeden adres z allegro i lecimy na targ i pocztę, pogoda taka że szkoda gadać
kurka, jak dzieci śpią to jakimś kretynom=nastolatkom przychodzi do głowy siedzieć w piwnicy i się wydurniać, a my mieszkamy na parterze, do 23 nie można było zasnąć, chyba zacznę policję wzywać....
Kout pokój dzieci to pokaże może w przyszłym tyg., teraz mają przyjść jeszcze firanki, muszę okna pomyć i czekam na pewne podusie, a potem mogę pokazać, choć nie wiem czy jest czym się chwalić, głównie ikea)))
zanim zniknę mam zagadkę dla koleżanek, gdzie dziecko może schować smoczka, a dokładnie gdzie Maja wczoraj schowała a my prawie na głowę dostaliśmy od szukania???? na szczęście awaryjka zawsze w domu jest)) no kto będzie wiedział????))