reklama

Staraczki forever!

kawki poprosze jak jeszcze zostala :)

niech te zebiska w koncu wyjda :cool2:

Dobry:)

Odzyskałam wczoraj aparat:)))) Zdjęcia będą:)) i filmy będą:))) Ale może wieczorem bo wczoraj Młoda mało chętna była:eek::eek:

Asionek nie nakarmiłam Wiki wczoraj na noc (jadła obiad porządny o 15 a potem padła o 19 i nie zdążyłam) i spała CAŁĄ noc... więc może o jedzenie a właściwie niejedzenie tuż przed snem chodzi...

Mieszkania mi się kończą i nic sensownego nie ma:((( I inszy doradca mi mniejszą zdolność wyliczył i tera musze sama iśc do banków. ehhhhh

Kto pije kawę???
*

no i super , ze aparat jest ;)
czyli co nie jadla od 15 ?? czy zle zrozumialam :)

Wiki ostatnio schowała szczoteczke do zębów do pralki:eek::eek: a ja ja uprałam bo nie wiedziałam:eek::eek::eek:

poproszę pączka serowego

i porządnego koopa do pracy!!

hehe u nas tez do pralki laduje co sie da :)

Zły dzień. Znowu grrr

Nie pytajcie :/

az tak zle ??

Paulinka to czekam na fotki :)))

reklama
Przetestuj dziś tez Moni to niejedzenie kolacji :)

A moja flądra, bo jak inaczej nazwać :/ wczoraj w dzień spała 15 min, potem wieczorem zasnęła zaraz przed 22, a dziś wstała przed 6 i marudzi.... marudzi......... MARUDZI !!@!

w dodatku zgubiłam kawę :( gdzie ja ją zaniosłam... w szafie nie ma, w łazience nie ma...

Jestem lepsza, niż Maja :P

Ostatnia edycja:
Jestem z kawką z powrotem...
troszkę się nalatałam dziś...

Ewelina, to ja kcem pączka!:-p a może nie, bo dziś już jeden został wciągnięty:sorry2:

Kuotek, aż tak ścięcie z Kamilem?
Podrzuć mi Olcię, to się Nią zajmę:-p

Paulina, hehe, ostatnio szukałam swojego telefonu i znalazłam na przedpokoju w szafce z butami :sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry