Czarny Kocur
Made by Made :*
EWE do tej pory.......................................

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Aaaa dziś rabat 40% - 50% w smyku online! Kupiłam cieplejszy kombinezon z kuotkiem! Za 54 zł! Z odpinanymi butkami, rękawiczkami i szalikiem i w ogóle to RÓŻOWY...!!! Świat się kończy
A w Tesco są wspaniałe mięciusie kurteczki czerwone za.. yyy o ile pamiętam jakies 30zł![]()
I w ogóle zaczynają się wyprzedaże świątecznecoś okropnego, trzeba będzie szerokim łukiem omijać!
Ja już w tym tygodniu nawet od syna pożyczam kasęNo koszulka ze stworkiem mi wpadła dziś w Tesco za 7 zyla! Ale co niby miałam zrobić, kiedy okazało się, że jest absolutnie potrzebna i wspaniale skomponowana z innymi częściami Ufolkowej garderoby!!
No, to tyle na dzisiaj, dobranoc!
Zobacz załącznik 518488
Moniu, może być i kolacja za późna,a może za dużo wrażeń ma za dnia i też stąd? Bądź pieluszkę za mocno przypiętą?
Dużo tego może być przez co może się budzić...
Ja sobie przysięgłam, że najpierw wykończę wszystkie kosmetyki, które mam. Na razie kończy mi się Magix podkład Avonu i ni ma już kot żadnego parfuma, więc te dwie pozycje są do uzupełnienia, ale to na allegro sobie zamówię tanioAha. Jeszcze wysypały mi się do wody perełki, ale mam róż w kamieniu i to dużo :/
Ale zajrzałabym za jednym cieniem do Rossmanna - nie wiem tylko czy nadal tam jest seria Rival de Loop? Mają najlepszy dla mnie cień - czarny z miką, ale bardzo twardy i bardzo mało go na pędzelku zostaje, tak jak lubię - odrobina szarości z mikro migoczącymi drobinkami)))
zaraz doczytam
Nie jadę do Coventry w delegację... tą na 3 dni co miałam jechać... głowna szefowa stwierdziła że za mało mam doświadczenia żeby jechać (chociaż to ja będe realizować ten projekt) jedzie koleżanka która w projektach ma doświadczenie ale prawie nie zna języka - gdzie tu logika
z jednej strony się cieszę ze względu na Wiki a z drugiej zawodowo mi szkoda...