reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki forever!

reklama
Made, no... skur*** mógłby tez tak cierpieć...:wściekła/y:
tak, tak, dziadki są "zaje****"... tzn... raczej nie powinni się nazywać dziadkami bynajmniej mojego dziecka...:sorry2:
mimo, że Mikoś ma 2 babki i 1 dziadka, to tak naprawdę nie ma wcale... bo moja matka, to nie lepsza...
najważniejsze, ze ma rodziców, którzy Go kochają :))
a tamci niech żałują, bo nie wiedzą co stracili... a raczej KOGO...

ewciu, u mnie sytuacja identyczna.....czekam aż w mojej okolicy będzie można adoptować dziadków :))) Na razie funkcjonuje to w kilku miastach, mam nadzieję, że i u nas się to pojawi ;-)
Bardzo bym chciała!

Made poważnie? Istnieje coś takiego:sorry2:
Oj, czasami jak widze te babcie z wnukami, to serce ściśnie, że mój Kurczaczek takiej nie ma...

No, mogliby nasze dzieciaczki takie mieć...
fajna sprawa...:-) w ogóle chore jest dla mnie mieć dziadków,a tak na prawdę nie mieć...
ja im pokażę za parę lat jak to oni będą czegoś potrzebować...
ciekawe co tam u Rureczek:confused: czemu to brak humorku...

reklama
Do góry