reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki forever!

MADE
POCZEK
LILI
MONIA
EWCIA
RURECKA (...?)

Kuot się uśmiecha do Was niebolącą gębą dziś HURRA!!! :D
(ten środkowy to kuot jest)
dooffy-design-net-cartoon-smile-1024.jpg

reklama
Ewuniu i Made bardzo bardzo to smutne, że dziadkowie nie dziadkują.... :sorry2: Adopcja dziadków rozlała się ciepełkiem po moim sercu :tak:

Poczku ja proponuję 24 września!!! :-D:-D:-D

Lilu ja bym Ci bardzo chętnie pomogła, pudła kocham pakować, a jeszcze bardziej uwielbiam rozpakowywać (oczywiście godzinami i dniami, bez żadnych potrzebujących mnie co chwilę dzieciuf :p)

Made CZYDZIEŚCI siem znalazło, byłam o 20 w Lidlu i kupiłam nawet ziemniaki :-p i sok i mleko i wodę i pizzę! :*

Rurecko Droga no coś Ty...... cmok! cmok!

Moni goopia dyrekcja może nerwa zjeść, faktycznie... ZA KONIEC PIWNICY ZATEM !!! Ale co teraz....??????

Zapomniałam się uśmiechnąć do ASIONKA jeszcze i do WIOLI (gdzież ona?) i do BOOGIE (łojeju jak mogłam!) i do wszystkich nieobecnych koleżankek :D

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Kotek strasznie mnie cieszy twój brak bólu:))))
Ja też kocham pakować, rozpakowywać i patrzec gdzie i co poustawiać....
ale jak dzieć wisi to ciężko....

teraz będom ambitne projekty międzynarodowe:)) Pisać mam:baffled::baffled:

Do mnie wczoraj tata przyjechał i siedział... i siedział.... i w końcu około 15 Ola się zdrzemnęła (do 17!!!!!)
Wczoraj w ogóle był jakiś wyjątkowy dzień - siedziała dwie godziny prawie w krzesełku, a ja sprzątałam i układałam w kuchni, no i nie było koopy :confused: a u Oli standardem są cztery... hmmm ... może to brukselka,albo szpinak hmm....

MONIUUUUU i jeszcze coś :szok: Wyobraź sobie, że ja się najnormalniej w świecie kąpałam, a moje dziecko siedziało na dywaniku (w miejscu) i tylko wrzucało mi puste opakowania po płynach i szamponach do wanny, które jej zostawiam do zabawy :szok::-)

reklama
MONIU a te ambitne projekty będą pewnie wymagały straszliwego łamania mózgu, nie? :eek: Dajesz radę wszystko w pracy robić, czy czasem musisz do domu przynieść co nieco :confused:

EWUNIU ja nie wiem... ja tylko mam nadzieję, że tak jak mówią - roczek jest przełomowy :p

A co tam Mikoś, marudzi...???

Do góry