reklama

Staraczki forever!

reklama
LILI Oooo to ja myślałam, że moja długo dziś spała, bo od 22 do 8 :-) Jesień idzie... pewnie dlatego :confused:

MADE i jak wychodzom mierzenia ?? :cool2: Ja dostałam wczoraj katalog IKEA i po trochu podziwiam :-p

MONI.....:confused::baffled:

Kocurku ooooo!!!!!!!!! Ola się poprawiła!!!! Moja mała wstała przed 6 na koopę - i cały czas była marudna. A teraz od 9 śpi i chyba do niej zajrzę jednak, bo się martwię. Choć jeśli ją przez to obudzę to :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Made :***** Powiedz a czy Ty wracasz jakoś do pracy w związku z akcją żłobek i przedszkole?????

Monia
co jest??????

Aha Made jakie pomiary????????

Paczaj :eek: a ja jeszcze nie widziałam katalogu :))))
Powiem Wam, ze płaczę ze śmiechu......Puściłam Mańkowi Jagodzińskiego, a Maniek zaczął grać na ławie hehe :-D)))) Muszę to nagrać! No artysta mi rośnie jak nic :sorry2:

Uduszę gówniarza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kiedyś. Zobaczycie!!!!!!!!!!

Pisze o męża bracie.
Pamiętacie jak pisałam ostatnio że przyjechali z UK? I pojechaliśmy z tym prezentem we wtorek. Ich nie było a teściowa do nas z pretensjami że czemu przyjechaliśmy tak późno bo oni właśnie pojechali itp. Mąż zareagował i sie uciszyła.
Ok. Pisałam o niesmaku jaki mam po tej wizycie i że moralniaka leczę...
ale ok. Przeżyję...

A teraz ten gówniarz napisał mojemu mężowi smsa(:wściekła/y:) że kupili prezent dla Wiki i żebyśmy sobie przyjechali i wzieli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A jak mu mąż napisał że nie mamy jak bo pracujemy, to mu odpisał że zostawi u rodziców:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jakoś my mogliśmy się zebrać i pojechać. I to po pracy. A oni są na wakacjach i nie mogą????? Ostatnio powiedzieli że nikt ich nie zapraszał (nastepnym razem jak będą w PL to też powiem że nie jadę jak mnie nei zaproszą).
teraz kazałam Mężowi ich zaprosić. Zobaczymy jaką wymówkę będą mieli tym razem.....

Kocurku i jak Ci z tym??? Ja właśnie sprawdziłam i mała słodko pochrapuje...uff....niby chciałam, żeby długo spała. A teraz jak ładnie śpi to mi za dobrze i odczuwam pewien niepokój....:errr::eek: Jak tu się odnaleźć w takim luksusie? Co robić co robić????

Moniu
RODZINKA ADAMSÓW!!!!!!!!!!

reklama
monia - ale dlaczemu Ty się tak denerwujesz? Ja bym się nawet cieszyła, zę nie muszę oglądać takich wrednych człowieków :eek: Dajcie se spokój, jedźcie po prezent i się cieszcie świętym spokojem ;))

Lilu - do końca października mam L4, później do pracy ;)) Mam nadzieję znaleźć inną, ale jeśli się nie uda, to wracam na stare śmieci, trudno!

KUOTEK - no właśnie, coś miałam, ale nie pamiętam co....muszę zerknąć na telefon :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry