• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

reklama
Ja żem za dobrze wychowana...
A pozatym do wściekłości doprowadza mnie ich obłuda, zakłamanie, głupota i "zwalanie" wszystkiego na nas...
Teściowa teraz będzie gadała że sie nie spotkaliśmy bo MY nie chcieliśmy przyjechać jeszcze raz a pierwszy raz to pewnie specjalnie przyjechaliśmy jak ich nei było... I sie osłucham na kilku najbliższych wizytach.
Wiem wiem olać ją.... ale jakoś wewnętrznie strasznie się przejmuję...
A najgorsze jest że ja bym to sobie zracjonalizowała i olała ale nie umiem bo nie wiem czemu mam takie dziwne uczucia wobec nich... nawet nie wiem co to za uczucia...

LIL ja tez tak mam jak Wiki za długo śpi to mi się niepokój włącza.... to chyba normalne... ale dzieci są nieprzewidywalne i raz może spać 15 mi a raz 2 godz...

Made to &&&&&&&& za nową pracę:))

Moniu wdech wydech! I usta usta! Wredni ludzie byli, są i zawsze będą :-(

No właśnie Made - a jakie te Twoje stare śmieci? Ja z braku laku wróciłabym na stare śmieci, ale nie ma tam dla mnie stanowiska już :-(

:) wcześniej byłam w wątku "staraczki przyjaciółki" ale miałam dość długą przerwę w ogóle w udzielaniu się na forum i dzisiaj sobie tak postanowiłam że zawitam z powrotem:)

Hej Julitka! Rozgość się :))))))) Kawy??
Starasz się, czy wystarałaś już..? ;)

MADE ooo o o właśnie o TO dzieło chodzieło :-D:-D:-D:-D:-D

LILUŚ ale duża dziewczynka już :szok: Kuot nie może dojść do siebie! I jaka samodzielna :-):-):-)

MONIA a może by im pisemne zaproszenie posłać? hue hue hue :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry