reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

Na kwaśne mu! Na kwaśne jabłko :-p:-D:-D:-D A Ola jaka siem porobiła - ja jej "nu nu" a ona mnie PAC! :eek: PAC PAC!!! :errr:

Ojjj wiedziałam, że Igorek jest znakomity :rolleyes2:, nie nowość mi to :-p, ale cieszy ogromnie!!! :tak::-):-):-)

reklama
hehe :-D Oleńka Ciem PAC? hahahahhaaaaaaa Kochana Złośnica :-):-):-)))))
A mnie Boris gryzie :eek: a Mańka za włosy ciągnie, niedobry siem zrobił, Ci mówię.....od poniedziałku idzie do żłobka, nie ma, że katar czy zatwardzenie, idzie i koniec!
Cały tydzień z nimi siedzem i już mi odwala :eek: Dopiero dzisiaj się trochę odmóżdżyłam :confused: Szanowny siem wziął i zlitował :))) Muszem chyba nieciekawie wyglondać :eek:

buahaha !!! To ja chyba jeszcze nieźle siem czymam, skoro nade mno sie nie lituja :confused::-D:-D:-D

A Ola jak gryzie!! Ja już mogę na casting do kolejnego Zmierzchu jako ofiara wampirów się zgłaszać :-p
A dwa zęba ma tylko, ale wie jak używać! :tak:

KUOTKU - no widzisz! Ty nawet jak zmęczona, to cudnaś! Mnie by takich genów było czeba :zawstydzona/y: W ogóle, to się bardzo cieszę, a nawet cholernie! Bo mi spodnie zaczęły z dupy lecieć!!! :-):-):-) Zaczynam się czuć jak dawniej :-p I siem nawet wcisnęłam w garniturek i siem publicznie pokazałam na zebraniu u mojej córki :)))) oczywiście w granatowych szpilkach!

łehehe przestań żesz! :zawstydzona/y: Ja tak se tylko pierniczem ot... wiesz przecie...

Ooo pięknie! Pięknie! Każdy kij ma kurna dwa końce... zgryzota i kołowrotek żłoPkowy zjadły co trzeba :sorry2:

269017_488279287858612_591263557_n.jpg

DLA MADE :))))))))))))))))))
z dopiskiem -

"Spokojnie Kochani.. JA nie dam RADY???"

:****

reklama
Made :** przelewamy, przelewamy :p kuleżanka moja ma butelki TT dekorowane po dwie sztuki za 35 zł :)

Kotku zaraz na pw wyśle! co tam Oleńka porabia? jak mój Bilonik ulubiony??

Do góry