reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

reklama
cześć ale dziś cisza...
poczek juz pisałam, ale napisze raz jeszcze... opis porodu emocjonalny na maxa... :) Zosia cudna :)

wszystkich pozdrawiam i zajrze później :*

Ostatnia edycja:
kocurku gdyby tak mozna sie zamienic na dzien lub dwa. wzielabys wiecznie spiaca Zosie i sie ponudzila i pospala, a ja bym sie chetnie zajela Ola.

made
zapomnialam napisac wczesniej, ze bardzo sie ciesze, ze dobrze wam idzie u logopedy i maly mysliciel dzielnie rozwiazuje zadania! sciskam cie bardzo mocno!

u nas niedziela powoli. znajoma byla podziwiac Zosie wiekszosc popoludnia, Zosia oczywiscie przespala wiekszosc wizyty w wozku na balkonie, znajoma poszla, zosia zjadla, gapila sie 40 minut na obrazki w ksiazeczce czarno białej, podjadla chwilke i znow zasnela. zjadlam obiad, ona jak susel spi a ja znow nie wiem co ze soba zrobic. moze do kina pojde? ;-)

Kotek , a Ola nic w dzien nie spi ?

Poczek Nat tez taki spioch byl :) tylko jadl i spal ... nocki przesypial od 2 miesiaca z jednym karmieniem ,pozniej i bylo bez
a pozniej zeby zaczely isc jakos w czerwcu i skonczylo sie :/ teraz masakra ze spaniem nocnym :cool::eek:
drzemek jeszcze do niedawna mial 3 na dzien :) teraz robie mu jedna dluga , albo dwie zalerzy od dnia :)
rano wstaje ok 8 zdarza sie i pozniej :)
takze moze Zosia tez bedzie z tych spiacych dluzej ?

Pok opis porodu z-a-r-ą-b-i-s-t-y:-)
Co przeżyłaś to Twoje:sorry:
Powiedz jakie kupiłaś książeczki dla Zosi, te czarno-białe??
A jeszcze w kwestii termometru, bo jeszcze nie kupiłam, jaki polecisz?? Brauna??

asionku

Ola w dzień śpi, ale ja nie potrafię zasnąć :/

lecę, bo u nas wstaje się piąta z hakiem :p :////////

dzień udany i męczący, tyle powiem

Buziaki na dobranoc!

asionku
mam cicha nadzieje, ze tak bedzie ale licze sie z tym, ze z dnia na dzien ta bajka moze sie skonczyc.

Pok opis porodu z-a-r-ą-b-i-s-t-y:-)
Co przeżyłaś to Twoje:sorry:
Powiedz jakie kupiłaś książeczki dla Zosi, te czarno-białe??
A jeszcze w kwestii termometru, bo jeszcze nie kupiłam, jaki polecisz?? Brauna??

dziekuje za komplement dla mojej tworczosci :) mam nadzieje, ze cie specjalnie nie wystraszyl. ja caly czas podkreslam, ze mimo wszystko wspominam ten porod z usmiechem na ustach. zaluje tylko, ze wzielam epidural (ale pewnie bym zemdlala szybko z braku tlenu bez), bo moze gdybym rodzila na stojaco tak, jak chcialam to zosia by sie lepiej ustawila i uniknelybysmy moze proznociagu. a moze nie?

ksiazki "oczami maluszka" - seria 3 ksiazeczek. niby nic a mi czesto sluch ratuje przy przewijaniu. i czasem w ciagu dnia tez sobie ogladamy na spokojnie - zosia jest jak zahipnotyzowana :-D
termometr kupilismy jakis chyba chicco przykladany do czola ale mu nie ufam i mysle, ze w razie czego bede mierzyc zwyklym elektronicznym w tylku.

Pok, nie, nie przestraszyłaś mnie opisem porodu:sorry: wolę wiedzieć co może mnie czekać, na pewno każdy inaczej przeżywa, ja po porostu muszę przeżyć swój;-)
Te książeczki widziałam na allegro, myślałam że masz jakieś inne:happy: ale chyba się skuszę.
A termometr taki będziemy kupować TERMOMETR DOUSZNY BRAUN THERMOSCAN IRT 4520 (2623218064) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
A nakładki:cool2:, dla wszystkiego takie kupiłam nakładki sutki tommee tippee majtki poporodowe M/L (2649509175) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Do góry