reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

Pok, nie, nie przestraszyłaś mnie opisem porodu:sorry: wolę wiedzieć co może mnie czekać, na pewno każdy inaczej przeżywa, ja po porostu muszę przeżyć swój;-)
Te książeczki widziałam na allegro, myślałam że masz jakieś inne:happy: ale chyba się skuszę.
A termometr taki będziemy kupować TERMOMETR DOUSZNY BRAUN THERMOSCAN IRT 4520 (2623218064) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
A nakładki:cool2:, dla wszystkiego takie kupiłam nakładki sutki tommee tippee majtki poporodowe M/L (2649509175) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ja taki do ucha mam w domu dla siebie i szczerze mowiac nie wyobrazam sobie jak to wsadzic w malutkie uszko Zosi :eek: ale ja dosc strachliwa jestem :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a o nakldkach pisalam, ze dostalam od poloznej takie zrobione ze srebra, ktore nie wiem na jakiej zasadzie ale naprawde przynosza ulge i goją. jak mi je poozna zabierze, to pomysle nad czyms innym ale poki co te dzialaja i choc boli przez 3 sekundy jak sie zgredek wsysa, to absolutnie sytuacja nie robi sie coraz gorsza.

ojej! to juz DZIS!?

Ufolko kochana!
sto lat! sto lat!
Ruszaj w swiat zdrowa i usmiechnieta!

Ostatnia edycja:
reklama
Kochana OLU,
Życzę Ci Słoneczko cudownego dzieciństwa, mnóstwa przyjaciół,
życiowej radości i wielkiej ciekawości :))
BUZIAKÓW MILION PIĘĆSET STO DZIEWIĘĆSET :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

Dobry:)
My chyba odcycowane:)) dzis otowrzyłam tylko 1 oko a tatuś głaskal po policzku i do 5 bez cyca było:))

UFOLKU KOCHANY
Twoje pierwsze wielkie święto
nasz maluchu uśmiechnięty
Zawsze wesół
pełen werwy
miłą minę masz bez przerwy
nasz maluszku ukochany
bądź nam zawsze tak wspaniały​

Ostatnia edycja:
reklama
dobry dobry....no może nie do końca dobry..Danielowi już lepiej, mniej kicha i kaszle, 3 doba z antybiotykiem i prawie oki, tylko mała ma przeziębienie znów i jest masakra, uśpiłam ją teraz w spacerówce...całą noc walczyła

my po weekendzie u rodziców, objedzeni, ogrzani;)) rodzice mają centralne ogrzewania a u nas dopiero w tym tyg. włączają;))
ugotowałam właśnie ryż na kuchence elektrycznej;))

Wiolu a mogę prosić fotkę spacerówki??? i mam kombinezon, zrobię ci zaraz fotkę i pomierzę go jak M. wróci z pracy bo nie mam teraz żadnej miary;))

tort_UFO_ZONE.jpg
i sto latek dla pewnej małej ufolkowej księżniczki;)))

Do góry