reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

reklama
WIOLU - a jak się to robi? Może być interesujące, a dla starych sernik i już! Wszyscy się zawsze na sernik rzucają, więc w tej kwestii kombinować nie będę :)))
A mężowi daj Wiolu, daj :-p

Nawet bieganie po całym domu przez kilka godzin jej nie zmeczylo, teraz wydziwia akrobatyke na lozku od pol godziny, przedtem kapala sie godzine, oczywiscie nie siedzac....

KUOTKU mój Ty Kochany :-( ja to już nie wiem co Ci pisać żeby to miało ręce i nogi, w sensie żeby Ci jakoś ulżyć choć tak duchowo :// Nawet nie wiesz jak bardzo mi Was żal, bo i Ty się męczysz i Oleńka....no po prostu słów mi brak :(( Miałam nadzieję, ze z biegiem czasu zacznie się to u Was normować, że sen przyjdzie i drzemka, a tu wciąż bez zmian. Trzymaj się Kochana, bo nie ma cholera wyjścia :sorry: Strasznie Cię ściskam i życzę SPOKOJU :*

LILU :-p jesteś!!! Wiedziałam, że się skusisz na wrapy hehe :-D ale ja Ci nie dam :)))))))))))))))

Paulinko jutro zdam relację!

Kocurku niesamowite! Moja to ze zmęczenia marudzi, trze oczy, zresztą ja widzę po jej oczach, że chce spać....teraz przez przeprowadzkę jest biedna poszkodowana ze spaniem i mam marudę przez większość dnia....

Za to w końcu nauczyła się chodzić za rączki! Dziś był jej pierwszy raz! Niestety nie mam ani zdjęcia ani nagrani....

Made UFFFF! Dobrze, że mi nie dasz! Czyli sama muszę sobie zrobić? :eek::-p Pana nie ma to mi nie zrobi pewnie....:eek:

Kocurku no szok szok szok! I potem ona tak wstaje o 5?

LILU, Ty bierz przykład z Wioli i daj mężowi!!!
Mój ma już dość.....od kilku dni leniwe :-):-):-)

A właśnie LILU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gdzie Twoje suwaczki??? :szok::eek::oo2:

reklama
LILUŚ ostatni m-c budzi się o 3, marudzi i wierci się ze dwie godziny, śpi między 5-6 i o 6 wstaje na równe nogi jakby się co paliło waliło :/

Dziękuję Wam :***** to z grubsza dlatego jestem zdecydowanie na NIE jeśli chodzi o dalszą reprodukcję. Ola jest jak nakręcony króliczek Duracell, nie do zdarcia :p i podejrzewam, że ten zestaw genów może się powtórzyć :D
MUSZĘ mieć wieczór dla siebie lub syna, nie jedliśmy kolacji przy stole od kiedy Ola przyszła na świat, wszystko po wariacku :/ Dobrze, że choć czasem uda się film obejrzeć wspólnie.

Do góry