reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

Haha Made suwaki usunięte raz na zawsze! :-p:cool2: Już wiele tygodni temu - jesteś pierwsza, która zauważyła! GRATULUJĘ wygrałaś BON! A mój mąż dostał już dziś! W czapę, bo w czapę, ale zawsze :-p

reklama
Jeju Kocurku....może na pociechę powiem Ci, że moja koleżanka miała podobnie - ale tak właśnie po roku jej synek zaczął mieć drzemki w dzień....Oby i u Was tak było! Ja już tak od 18 mówiłabym do niej cicho...gasiła światła...puszczała spokojną muzyczkę...żeby nauczyła się, że to oznaki, że czas spać...żeby wyciszyła swoje emocje..

KUOTKU :* nawet Ci pisać nie będę, że będzie lepiej, bo to akurat wiesz i nie o to akurat chodzi :)) Ale wiesz jak to jest - w kupie cieplej ;-)

LILU - ja już dawno zwróciłam uwagę na brak słoneczka, ale przy jednym poście na tydzień, zwyczajnie mi to umykało ;)
A co powodem takiej decyzji, jeśli oczywiście można?
Aha! I czy ten BON na wrapa? :-p

Made to taki magiczny bon na co tylko chcesz!!!!!!!! :-):-):-):-):-):-) A co do suwaczków to chyba jakiś powód był, ale nie pamiętam :eek::eek::eek::eek::eek: Coś było chyba na ten temat - ni w ząb nie mogę sobie przypomnieć. W każdym razie mi ich nie brakuje :-p

Kocurku no wreszcie! Bo myślałam, że prędzej pójdę spać niż Ola! A tak to spokojnie mogę iść spać - wiedząc, że wszystkie dzieci śpi!

Bo śpią prawda? :eek:

Wiecie co mnie najbardziej wkurza? Że nie mam czasu dla nikogo poza moim nakręconym króliczkiem... Ostatnie moje największe zaniedbanie to Borisek :( A mój syn został tak bardzo przeze mnie niedopilnowany, że powtarza rok - nie wzięłam na serio gróźb pana z chemii :/ nie zareagowałam na czas, Kamil był chory, zamiast coś poprawić i doopa... Strasznie to przeżyłam w wakacje, a teraz nawet się cieszę, bo zmieniła się podstawa programowa dla liceów od tego roku i jest zancznie ciekawiej i inna matura itp...

Ola śpi :) Kuot idzie jeść, a potem poczyta ze zrozumieniem posty koleżanek :))

LILU - to ja ten BON chcę na odczarowanie lewej półkuli mojego Manieczka :sorry: DZIĘKUJĘ!
Moje to już z butelką w ręku usypiają :))) Codziennie :sorry:

KUOTKU - ja się domyślałam, że Ty strapionaś wielce, ale wiesz, ze made z tych nie ciągnących.....za język :)) Wszystko się da nadrobić Kochana, wszystko! Kto jak kto, ale KUOT wie o tym najlepiej :tak:
A Boris to Kuota Kocha całym serduszkiem swoim i wcale zaniedbany się nie czuje :)) I zdjęcia oglądamy w kąpieli i kiełki z Oleńką myjemy :*
Mówię mu BRAWO OLA, a on się cieszy i zaczyna klaskać hehe :-D

made ten torcik proscizna. kupujesz krazki bezowe( w kartoniku , pakowane po 3) ubijas smietane kremowke na sztywno i ukladasz krazek bezowy na to smietana i owoce( ja najlepiej lubie z malinami)na to znowu krazek itd . tylko trzeba go zrobic w makcie 3 h przed podaniem bo inaczej woda podejdzie i zacznie sie rozlatywac.

kocie strasznie sie ciesze ze Olenka zasnela. Iwa unormowala sie ze spaniem jak miala 1.5 roku a teraz to dopiero mam luz , godzina 20 a dziecko idzie samo spac do swojego lozeczka.Olenka tez do tego dorosnie

lil ty nic Made nie obiecuj bo ja widze , a tym bardziej nic jej nie dawaj:-p

reklama
Do góry