reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

reklama
dzieci usypiają z tatusiem, posprzątane...więc chwila dla mnie;))) szkoda,że książki mi się pokończyły, będę musiała skoczyć jutro do biblioteki

Asionek, wow!!!! a nie boisz się trochę???kurcze z jednej strony fajnie ale każdy medal ma dwie strony....ale trzeba przyznać, Nat to śliczny facet

Wiolu, co się dzieje????????????????????????????????????/

Maran, no wszystko załatwiłam na mieście, nie obeszło się bez jednego malutkiego marudzenia, ale dałam radę, tylko do domy zgrzana wróciłam...;)))
a plac zabaw różnie u nas wypada, najczęściej wszystko oki, no i sama mam okazję się odezwać do kogoś, bo zdarzają się fajne mamy, z którymi można na żywo chociaż o pogodzie pogadać;))))

Ostatnia edycja:
dziewczyny to nic pewnego :) na stowe by go wiezla jakby mial 18 miesiecy , a tak to musi przejsc casting :) jakas tam szansa zawsze jest , ale wiecej w tym zabawy :)

Paulina a czego mam sie bac ? :-Djakby nawet wygral to czeka go kilka fot w ubrankach i wsio , firme znam tutaj jest bardzo popularna i sama ja uwielbiam za cudne ciuszki :)

kurcze musze pazury u nog zrobic , bo az wstyd , a dalej goraco wiec sandaly gora :rofl2:

Asionek ja by ci to wytłumaczyć???? ale w sumie to mają być tylko fotki w kilku ciuszkach....ale że taka pogoda u Was???:szok::szok:

a wiecie że moje dziecko spało dziś w dzień, w ciągu 3.45h???????w kalendarzu zapiszę;)))

Paulina pewnie mniej wiecej domyslam sie o co chodzi :)
ja sama mam paranoje , ale kurcze nie dajmy sie zwariowac :)
sama za mlodu robilam rozne ciekawe rzeczy i mam super wspomnienia

wow niezle ci dziecie pospalo :szok: tylko pozazdroscic :)))

pazury zrobione ufff moge zasiasc przed GA :))

dobrej nocy kochane

nic sie nie dzieje., poprostu po dzisiejszym dniu stanowczo stwierdzam ze 2 dzieci to max i gdyby mi kiedys jakas glupota przyszla do glowy to prosze mi to wypersfadowac

bylismy na szczepieniu , Franio ma 70cm i 8.6kg:szok:

Paulinko gratuluje ponad 3 godzinnej ciszy:-p
Asionku gratuluje synka modela:-)
Kocie jak na froncie?
Poczku pieknie Zosienka przybiera

Ostatnia edycja:
WIOLU no i właśnie dlatego ja ZAWSZE zachodzę w głowę, jak można mieć dwójkę prawie jedno po drugim...:-p

Spokojna głowa - jak tylko się zachwycisz nad małą Zosią, albo dziecięciem Zizi, albo dziecięciem Ajas (&&&&&&&&&&&&), albo kolejnym dziecięciem Poczka i Asionka i Moni, to ja Ci od razu będę wybijać to z głowy! :-D

Wiolu ale ta cisza to była tylko ze strony Mai, Daniel nadrabiał ale jutro pójdzie do przedszkola więc będzie inaczej;)))

co do dzieci...dziś spotkałam na placu zabaw dziecko, które spało samo w wózku, bez jeżdżenia i bujania;)))
a trzecie???? nie dziękuje, postoję;)))

reklama
Do góry