reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

reklama
dzieci odpukać w porządku, Daniel rano marudził,że nie chce mu się iść do przedszkola, po prostu przechodzi okres adaptacji jeszcze raz i musi wpaść w rytm, a Maja mimo,że wstała o 7 to ok. 10 była śpiąca, co prawda zasnęła prawie o 11, daję dzieciom codziennie tran i prebiotyki i na razie zdrówko mamy

Kochane jeszcze wpadłam - mam mięsożercę w domu! Po całej porcji zupki dyniowej (zmieszanej z zupką rybną ze słoiczka dla smaku hehe) Martynka zjadła całą miseczkę mięsa z kurczaka (gotowane udko) - taki jej kawały włożyłam i myślałam, że nie zje! A ona całość wrąbała i jeszcze na nóżkach z miską do zlewu poszła - myślałam, że miskę do mycia wrzuci :-p Ale nie - spadła na pupę i się miską bawi :-p:-p:-p

Paulinko dobry pomysł z tymi prebiotykami mi podsunęłaś! Jakie stosujesz???

Wioluś Tobie tak zimno - może chora będziesz??? Mi raz zimno raz ciepło - w kuchni od rana ogrzewam się gazem i jest ok :-)

Dobra idę bo mam ambitne plany być długo na dworze.....

Lil gazem się ogrzewasz??????????????????:szok::szok::-D
nie mogłam moim dzieciom wcisnąć normalnie prebiotyków więc kupiłam takie nowoczesne dla dzieci, acidolac junior- w formie czekoladki misia, za 20 szt dałam 15 zł, niby od 3 r.ż., Daniel dostaje jednego dziennie, na zabicie smaku tranu;)) a Mai daję pół....wg mnie nie powinno jej zaszkodzić, a ostatnio mieliśmy u tej dwójeczki też problemy z zaparciami....

Gazem na płycie hajcuję od dwóch dni :dry: LILU udanego spaceru :sorry2:

A WIOLI zimno z niewyspania niestety, ostatnio czytałam, choć to niby oczywiste :cool2: Powinien temu zjawisku towarzyszyć większy apetyt, według autora :-p

Bo mózg niewyspany potrzebuje więcej kalorii, tak powiadają mądre głowy :) I ma problem z zarządzaniem ciśnieniem ciała i te pe i te de.....
Zresztą sprawdziłam na sobie - jak mnie Ola obudzi w nocy więcej, niż 5 razy, to głód mnie dopada i kij z dietą! To dzisiaj :-p

reklama
Do góry