reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki forever!

reklama
LILU - oj lepiej żeby nie szczali :-):-):-) Kciuki Kochana, to jak się tak zastanowić, to mi pasują wyłącznie do buzi :-p małe, grubiutkie, w sam raz do ciućkania :)))))))))

RURECZKA - własnie miałam Ci bardzo dziękować, wiesz? Jak możesz się tak nade mną znęcać?! I to DWA RAZY?!?!?! O matko.......nigdy więcej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Coś Ty za świnkę sobie szczeliła, hę?

Made ja only tylko raz wysłałam! to za to, że mało mnie kochasz ostatnio!!! o!:-)
a świnkę mam bo lubię wieprzowinkę:-D

Paulina, no się rozumie;-)

Lili,
2009 to bez żadnej dyskusji...;-)

Rureczko, hahaha, ale chyba większość lubi wieprzowinkę:-D:-D

no Mikołaj zasypia:tak:

reklama
hahahhaahhaaaaa :-) RURECKO bo ja Cie Kochom!
Przysłałaś mi dwa takie same mms'y, dwa wizualnie obrzydliwe :cool: jeszcze nie mogę tego strawić.....

Do góry