reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki forever!

reklama
rureczko konik morski fisher price. ostatnio juz asionka o to pytalam. wyjutjubuj sobie.

ja sie zdecydowalam. zakladam buty, odziewam zoske i jedziemy kupic hustawke na baterie. moze w koncu cos uprasuje :)

Dzień dobry :)))
Zafundowali nam dzisiaj panowie z wodociągów dzień bez wody......wszystko byłoby do zniesienia i zrozumienia gdyby nie drobny szczegół; panowie postanowili przykleić karteczkę na tablicę ogłoszeniową późnym wieczorem, tak, że żaden z lokatorów o fakcie tym nie mógł raczej wiedzieć. Gratulacje, po prostu super, ekstra dowcipne :// Dobrze, ze mamy zwyczaj uzupełniać wodę w czajniku na bieżąco i jeszcze w ekspresie był full ;)) Plany wyjścia i załatwienia spraw różnych niestety już nie wypaliły, bo włosów umyć w takiej ilości wody nie mogłam....Szkoda słów normalnie :crazy:

POCZKU - dziękuję :* zaraz zerknę na te cudowności pięciokilowe :-)

LILU :-D:-D:-D siedziałam i kwiczałam hahahahaaaaaa Ty to jesteś agentka atomowa :))))))

RURECZKO - konik może grać, ale nie musi, może świecić, ale nie musi. Opcje do wyboru w środku konika ;-) Można w ogóle wyjąć tę część mechaniczną, a zostawić tylko konika ;)) Doskonałe do spania i prania :-) Chociaż mój Borysek woli wszelkiej maści Maści, kremy, słoiczki, łyżeczki.....generalnie wszystko co nie jest zabawką :eek:

ja chyba spiaca jestem. nie wiem o co chodzi z lil. i w ogole wydaje mi sie, ze jakos malo dzis tu do czytania jest.

a ja sie wscieklam bujaniem, zapakowalam paczke do samochodu i kupilam hustawke na baterie. panie w sklepie zapewnialy, ze jest na pilota. niestety nie jest ale przynajmniej sama husta.
paczka natomiast wcale nie ma ochoty hustawki testowac. spi jak susel od 3 godzin. ani wyjmowanie ani wkladanie do samochodu, ani domowe cieplo, nic jej nie budzi a ostatnio jadla 4h temu! juz 3 dzien tak spi. spi i marudzi.

a! czy ktoras z was musiala kiedys takiemu maluchowi pobrac probk kalu do badania? bo sposob, ktory podal pan doktor choc wydaje sie byc bardzo skuteczny jakos mi nie przypadl do gustu. ma ktos jakis pomysl?

No :baffled: tak nas załatwili...

POCZKU - ja kału nigdy nie pobierałam, tylko siuśki, których nie udało się pobrać. Jestem kiepska w tym temacie ://
A jaki to sposób podsunął pan doktor? Aż jestem ciekawa ;))

Ostatnia edycja:
reklama
made zalatwili was kurka, ze hej. dlugo jeszcze tej wody nie bedzie?

wylozyc pieluche folia spozywcza pan doktor poradzil... toz to bedzie masakra jakas... w wannie paczke chyba bede trzymac z ta folia w pampersie...

Do góry