Czarny Kocur
Made by Made :*
lilu - no będzie dość kosmicznie... żegnaj przytulności...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

moze cos slyszala dziwnego? Dobrze, ze Wiki juz zdrowa! wciaz sie nie moge tym antybiotykiem nadziwic 

Jej się wszystko wyreguluje - ale jak ona ma problemy z brzuszkiem to zrezygnowałabym na pewno z pomidorków i curry. Moja po pomidorach to strasznie krzyczała...Nie mogłam też pić soków kartonowych...to dopiero był wrzask.....A Ty dajesz jakieś kropelki na brzuszek? Czy u Was się nie stosuje?
Jak wygram to wtedy ze mną nie wytrzymacie 

Już nie mówię o tym, że ja żadnego psa w domu nie chcę - ale widzisz to schodzenie z 4 pietra parę razy dziennie, żeby wyjść z psem na spacer??? 

A uczenie szczeniaka siusiu na zewnątrz? Tosz trzeba co pół godziny z nim schodzić! W nocy o północy też! A zanim się nauczy, to mieszkanie zaszczane hehe. A wszystkie zabawki i buty zjedzone? A wojna kocio-psia??? A wycieranie łapek po powrocie z dworu? A kąpanie ? Ojjjeeejjj... A weterynarz, podatek, karma ile kosztuje!!