• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki forever!

reklama
Niom... mój Pan to cały pies, a ja kuot... ja nie wiem ja my tak razem możemy cokolwiek.... :/ Na szczęście jesteśmy na siebie zdani tylko w weekndy :eek::-p

EWE ideał..... po stopach całować za mułowatość i ludzkość....!

Kocur, ja nie lubić mułów....może dlatego, że sama nadpobudliwa jestem :-D Ciężko z takim się gada. W sumie nie gada. Wysłucha a godzinę będzie się zastanawiał, by odpowiedzieć "dobrze", albo "ma pani rację" :-D Na dłuższą metę doprowadza do reperkusji :-p

Monia
, ciekawe, jakby zareagowała :-D

No żadna nie pogoni...zatem zebrałam się w sobie i Was opuszczam. Muszę dokończyć projekty, by urlopować przedświątecznie :-)

Miłego popołudnia zatem!

Ostatnia edycja:
No ładnie... dziecko mi wzięło zasło właśnie jak chciałam się zbierać do wyjścia :/ Teraz muszę dać jej się zdrzemnąć ;) Czas na chwilę lektury!

Do miłego, za godzinę, dwie, albo trzy :))

No dobra namówiłyśta mnie na wielkie kafle to tera myślta...Znalazłam idealne!!!!!!! 66,6 cm szerokie....czyli dwie płytki 133,2 cm...a jedna ze ścian ma 140 - to jak to rozplanować bez zbędnych końcówek? :eek::baffled: Potem więcej i doczytam, bo obiad nakładam.

Hahaha Ewelinko!! To Ty z pracy z nami nadajesz??? Hehe szef jak szef - ale Twoja uczciwość mnie powaliła! Ile ja się musiałam kiedyś napracować, żeby szef nie odkrył, że na allegro albo na gg siedzę...rety ile nerwów mnie to kosztowało! A jakie sposoby znalazłam!

Moniu
&&&&&&&&&&&&&&&&& Jeju jeju fajny opis mieszkania!!!!! Oby to było TO!!!!!!!!!! I spytaj męża czy takie wielkie kafle w małej łazience mogą się sprawdzić....i jak to z głową zrobić...

reklama
"Nie najlepiej w małych łazienkach prezentują się również płytki zbyt duże. Może i są one ostatnio modne, jednak źle będą wyglądały w małych wnętrzach. Najlepsze płytki do niewielkich rozmiarów łazienki będą te średnie. Najpopularniejszy rozmiar to: 20 cm x 25 cm"

No i moje idealne płytki przepadły z kretesem :baffled::baffled::baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry