• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki forever!

reklama
Lili, ja to za 30 bym się zastanowiła czy będę takie posiadać:-D nie, nie jestem aż tak wymagająca:-p wystarczy mi 3 pokojowe coś takiego jak Monia pokazała:tak: to już bardziej realne jest:-)
ale znając życie jak już wyremontujemy nasze idealnie, to szkoda będzie:sorry2:

Paulina, fajnie:tak:
choć ten aneks do mnie nie przemawia... może dlatego, że mamy cuś takiego... mi to się marzy kuchnia z osobnym wejściem w której można postawić stół:-p

Moje Małe zasypia, a raczej śpiewa...
może iść spać, bo trzeba obiad szykować...

Paulinko ja mam taki malutki balkonik od wschodu - jakbym go prawie wcale nie miała....No ale nie można mieć wszystkiego :-) A już wiecie co z Waszą zdolnością kredytową?? :-)

Ewciu no ja tak sobie myślę, że za 20-30 lat nie będzie mi potrzebne 5 pokoi no i to 4 piętro bez windy będzie wtedy uciążliwe pewnie...marzyłoby mi się na ten czas jakieś mieszkanko 3-pokojowe z dużym i słonecznym balkonem...z windą a jak bez windy to niżej jakoś...z ładnym widokiem :-p:-p:-p

Lil mój małż ma iść dzisiaj się dowiedzieć o naszą zdolność/niezdolność, może udałoby się jeszcze Rodzina na Swoim załatwić....niom mieszkanie super, 3 pokoje i gotowe do zamieszkania!!!nawet to 3 piętro bym wybaczyła;))

to przeprowadzaj się;)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry