reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki forever!

reklama
to jeszcze ja na chwileczke :)

Emyly fotki super !! maly jeszcze lepszy i wiadac imprezka udana :)

Paulinka to ja chyba tez jakis samolot poszukam na rano ;) kusisz niezle hehe

Kocurek Ola to mnie zadziwia :) ma dziewczynka sile oj ma hehe
moj spi znowu po 2h , wstaje ok 7.30 o 10 juz pada ... i pozniej ledwo do 18.30 dociaga ... takze nie wiem jak Ola daje rade , a jeszcze lepiej jak ty dajesz ? ....

ja dzisiaj w parku pol dnia z kolezanka bylam takze na kompa czasu juz nie bylo ...

aha telefon mi sie chyba popsul :/ nie moge dzwonic o mnie nie moga tez :/ o ziwo emsy ida , net tez smiga i FB ... hmmmm

Dobry:))

Żyję:) I kawę mam! I nadrobiłam.

Popiszę za chwilę bo zaraz mam spotkanie w sprawie tego co dalej będziemy robić ( w sensie kto jakie projekty itp...

Moniu witaj :-)

Emyly super fotki! Mały taki pocieszny :-) A widzę, że w jednorazówce lata? Jak tam wielorazówki? My używamy na zmianę z jednorazówkami, mała tyle sika, że zawsze muszę mieć podwójny wkład, a i tak często jest cała do przebrania...

Paulinko mów jak robisz sałatkę! Mniam mniam!

Asionku pół dnia w parku powiadasz......nie wiem od której strony zacząć Cię mordować z zazdrości :-p;-) Oj już nie mogę się doczekać wiosny!

LIL - no przeszłam prawie całkiem na jednorazówki, używam tylko jak mi się pampersy kończą a do wypłaty jeszcze daleko.. poza tym nie wiem co robiłam źle ale jakoś tak zaczęły nieładnie pachnieć. Musiałam prać 4 razy po każdym użyciu, a to się już średnio kalkuluje..
dziś powtórka z rozrywki, płacze i lamenty od rana :/ i śniadanie nie ruszone
co do wiosny też czekam!!!! jakoś ten luty przeżyć jeszcze
cześć wszystkim :)

Emyly ja kiedyś też tak miałam, że brzydko pachniały - a to chyba przez zbyt dużą ilość proszku - trzeba dawać mało proszku, dodawać środek antybakteryjny i nie prać w programach ekonomicznych - od tamtej pory nic mi nie śmierdzi :-p

Kocurku przybij piąteczkę! A co się u Was działo? U nas jakiś taki straszny ryk w nocy......No i ten wiatr dziś głowy urywa...nawet w domu....

Ach Brad Pitt!!!!!!!!! :rolleyes2:

Złożyłam ofertę pracy :unsure:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry