reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki forever!

mąż właśnie dzieci usypia...tzn, Daniel już dawno padł a Maja walczy uparcie, pospała 2h w ciągu dnia i teraz wariuje, robię sałatkę jarzynową, jutro zrobię biszkopta z galaretką
może ktoś wpadnie na kawę, co?????;))

a jak Igo ? spał jeszcze czy wytrzymał do wieczora??

reklama
Igorek miał dzisiaj ciężki dzień, zasnął jeszcze po 16, wstał po 30 minutach i szlochał do 18... teraz śpi, ale też się z nim nawalczyłam.
Ta kawka to jutro do ciasta?? i jeszcze sałatka?? to pakuję winko i wsiadamy w pociąg! :-D

no to wbijamy do Pauliny!
Paulina - zrób więcej tej sałatki, zabawimy trochę! :-D:-D

a co tam zaszaleję i dodam jeszcze zdjecia :p
DSC_2704.jpg no który wybrać, no...
DSC_2718.jpga po imprezce trzeba posprzątać!

i przepraszam ale przypadkowo spotkałam kotki
http://www.lindex.com/pl/kids/girl-1-7-years/6915615/Tunic/?styleId=40630294

Ostatnia edycja:
EMY właśnie ta czapka mnie najbardziej poraziła :dry::baffled:

Jestem w Poznaniu... yyy jesteśmy :p za półtorej godziny! :-p

Nie ma lindexa we Wro.. ufff, bo bym nie wytrzymała, a już prawie suchy chleb jem!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry