reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki forever!

reklama
Lil ja już nie chciałam nic mówić o nowej kolekcji next...tam bym dopiero popłynęła;)) finansowo oczywiście, nawet rzeczy z h&m wydają mi dużo tańsze;))

zrobiłam rekonesans szafy i mamy już 3 bluzeczki z kotkami na zapas;)) tak na 2-3 latka (jak coś mi się spodoba to kupuję z zapasem)
Zobacz załącznik 535223 ta różowa z kotkami w okienkach jedynie lekko używana;))

Lil jaki rozmiar buta nosi Maciuś??? bo Daniel tak mi teraz strzelił rozmiarowo,że mam kapcie befado 28, które założył kilka razy i są jak nowe, fajne butki lonsdale 28 (bardziej 27) założone kilka razy, bo teściowie kupili za bardzo na styk, no i dwie pary geoxów 27 i 28- ciemnobrązowe, idealne na ciapatą, błotnistą wiosnę/jesień...ale te bardziej zużyte, spokojnie jeszcze do noszenia;) i kalosze granatowe mam;))
jak coś to daj znać, i tak będę musiała to zaraz na allegro wrzucić, Mai butki też i baleriny clarksa i adidaski nike- sezon nadchodzi;)))

jejku ale wy jestescie !! tak kusic hehe , dobrze , ze to dla dziewczynek co nie zmienia faktu , ze ja chce na zakupyyyy !! a musze czekac do konca lutego , marca pewnie :/ buuuuuuuu

moj diabelek zdarzyl mi leginsy pomalowac rozowa kredka do ust , rozwalic bronezr na drobny mak i wetrzec w dywan :/

Monika trzymaj sie !! choinka teraz ?? toz to wiosna zaraz :))))

No właśnie Moniu mów co u Ciebie??? Jak się ostatnio czujesz??? Coś się dzieje w sprawie mieszkania???? Buziaki dla Ciebie!

Asionku hehe trzeba mieć wszystko wysoko, pozaklejać szafki, nie używać nic przy dziecku :-p Ja jeszcze do zniszczeń mogłabym dodać zepsute żelazko (nowe), lokówkę (nową), kilka telefonów (używanych już, ale jednak mogłyby się jeszcze przydać....), radio (rozebrane prawie na części), lampkę no i już nie wiem co jeszcze....zapomniało się przez te lata......a co do kuszenia - ja tylko oglądam :-) Nie stać mnie na kupowanie.....I nawet uważam, że nie ma co za dużo wydawać....z perspektywy czasu widzę, że dobrze jest mieć 2-3 porządniejsze rzeczy, parę może być używanych i koniec...dzieci tak szybko wyrastają...a i tak ubieram dzieciom tylko parę moich ulubionych ubranek, a reszta leży w szafie i się kurzy....

Paulinko w sprawie butów musimy się zgadać :-) kto wie kto wie :-)

Ale święto! Śpi od 19!!!!!!!! Mam wolny wieczór o rety o rany! Lecę z panem czas spędzić!!! Ale postaram się do Was jeszcze zajrzeć! Z szoku nie wiem co robić, co mówić, co myśleć!

MRAU!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
moj tez spi , a ja zajadam paste z avocado :)

Lili hehe no u nas jeszcze nie tak zle ze zniszczeniami ;) odpukac !!
co do ciuszkow kurcze ja mam hmmm chyba nie za wiele , albo sporo ? no wlasnie to tez zalezy co kto ma na mysli piszac duzo ;) i przy moim brudasku to jest ilosc akurat co bym pralki non stop nie wlaczala :) w lato luzik , bo tutaj takie tropiki , ze rzeczywiscie nie ma co kupowac za duzo ... w tamtym roku dostalam mase ciuszkow i lezaly sobie , polowy nie mial nawet raz :/ takze juz wiem , ze na lato to kilka sztuk na wyjscie , do sklepu i wsio :) reszta pampek i spodenki jakies

Paulinka hehe dobrze ci :) moj w pracy ...

Dobranoc..... teraz to dopiero dostałam kota... od kotów kręci mi się już w głowie :-p

LIL dobrze prawi, ASIONEK dobrze prawi, PAULINA też dobrze prawi :tak:

Ja też kupuję przeważnie na wyrost. Chcę już teraz powoli skompletować wyprawkę do żłobka, bo wiem, że latem będę już myśleć o pracy i starać się jak najwięcej czasu z Olą spędzać, a nie po sklepach i po necie biegać. Więc siedzę i szukam okazji :cool2:

Dobranoc :)
Zimno w domu jak choliera... :/ idę podgrzać..

Kocurku a co o tej porze robiłaś jeszcze??? :szok:

Dzień dobry :-) Ja nie mogę przestać myśleć o tym damskim topie z kotem z H&M :szok::-)

Dziś zaraz mam gościa, więc będzie mnie mniej. Przynajmniej nie będę po necie latać! Tylko, że ten gość tak jak Wy mnie zakupami nęci! :-p

Ostatnia edycja:
reklama
dobry, miałyśmy iść po zakupy ale pada....a nie chce mi się w deszczu łazić....jeszcze do tego trzeba się grubo ubrać....

moja córka to dziś ekstra maruda-zaliczyłyśmy już awanturę w łazience....

ja dziś nic nie oglądam...chyba;))

Do góry