reklama

Staraczki forever!

reklama
buhahaha Kout to już i tak dużo wiesz;))

mała mi zasnęła, a tak nie chciała sie dać włożyć do łóżeczka, rozbawiła sie na całego, ale musiałam ją położyć bo jak tu później iść po Daniela?? bawiłyśmy się lalkami....ma 3, każda a'la bobas- miękka lala i skubana, jak na 1,5 roczną dziewczynkę ładnie się bawi, karmi je, buja w spacerówce (chyba na 2 urodziny będzie trzeba już porządny wózio kupić), karmi, kąpie w wanience, sadza na nocniczku (wszystkie akcesoria w pepco zakupione;)) i kładzie spać w kartonowej kołysce;)) no i każe im zakładać swoje pampersy....zbankrutuje na tych lalkach;))

a w ikea są też fajne rzeczy do zabawy dla dziewczynek z lalkami:
-łóżeczko DUKTIG Łóżko dla lalki/zestaw pościeli - IKEA kupimy jak nam się kołyska popsuje;)) to tylko karton;))
- zestaw kąpielowy LEKKAMRAT Wanna dla lalki i akcesoria - IKEA
- i coś co chcę kupić niedługo- ubranka!!!! tam są chyba z 3 rodzaje, najładniejsze to te różowo-szare;))
LEKKAMRAT Ubranka dla lalki - garnitur - IKEA ale niedostępny w poznaniu;(((((

Jeju Paulinko Ty się jeszcze katujesz ubrankami dla lalek hehehe :-p Mi wystarczą katusze związane z ubrankami dla dzieci :-p:-p Wybrałam się do galerii, ale deszcz nas cofnął - wizyta w h&m przełożona na sobotę rano....

Kocurku piękna ta bluzeczka! I jeszcze parę innych rzeczy! Rety rety! Skąd kasę brać?

UFFFFF jak dobrze, że pokazujecie tylko dziewczeńskie ubrania, bo pewnie też bym się wkręcała w zakupy. Impreza urodzinowa całkiem sympatyczna, Ig nawet marudny nie był :P tymczasem musze trochę ogarnąć dom i potem wrócę dodać jakieś fotki . Tymczasem pozdrawiam
ps. oo znalazłam coś ładnego dla chłopca
Product Detail | H&M PL

Oj chłopca też można ubierać - ale ja jednak po sobie widzę - przy dziewczynce to dopiero szaleństwo!

Paulinko śliczne te granatowe butki na limango - na szczęście nie ma rozmiaru 23 już :-p

taaak z dziewczynami można poszaleć;))) szczególnie mamy tak mają....obudziła się!!!...cholibka może jeszcze zaśnie??oby...na razie udaję że mnie nie ma....

i nie zasnęła....lipa, 40 min. to mało jak dla mnie...

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry