reklama

Staraczki forever!

Chociaż masz rację, sukienka przebija wszystko! I ta cena...... kurczę kurczę.............

W sumie na lato nie mamy jeszcze wyjściowej sukienusi... jeju jeju....

Jeeeeejuuuuu!!!

Idę sobie stąd :/

reklama
i sukienka była fajna;)) i bluzeczka, pajacyki są już z kotką Marie ale też śliczne;)) są jeszcze chyba skarpety z tą kicią;))

a do lata faktycznie może tego już nie być w sklepach;))

Kout oddychaj!!!!;))

ufff jestem

znajomi poszli :) nie zeby zle bylo hehe

Lilus a bez okazji taki sped zrobil ...
fotek nie widzialam , a szkoda :(

Kotek uwierz mi Natul sie dobrze maskuje hehe , musze nagrac filmik w kapieli , tylko kurka jak ? bo on jak Olenka nie posiedzi spokojnie zaraz glowe pod wode wsadza , albo staje i sie rzuca na ta wode i jak przywali to sie cieszy .... takze pelna ochrona musi byc , bo jak nie to zle sie to konczy :/ ale cos pokombinuje :)

dobrze , ze ja nie mam coreczki , bo tak kusicie , ze az szok heheh

cos mialam jeszcze , ale chyba trzeba isc spac , bo juz nic nie pamietam :/

dobry dobry

ja tam od samego rana na kawie tylko-córka mi co chwilę robi i robi;)) biega za mną z kubeczkami i każe pić;)), a właśnie propo gotowania przez dzieci, polecam kuchnie jako zabawki, coś świetnego, choć często trzeba usiąść i pomóc gotować, a teraz chcę dokupić jeszcze jedzonko z ikea, o takie:
DUKTIG Komplet warzyw, 14 szt. - IKEA

DUKTIG Kosz owoców, 9 szt. - IKEA

DUKTIG Zestaw deserowy, 18 szt. - IKEA

DUKTIG Zestaw śniadaniowy, 15 szt. - IKEA

i będzie nawet co zjeść do tej 'kawy';)) tylko na razie kupię 2 zestawy a potem na wielkanoc resztę;))

Monia właśnie!!! chcemy albo w ten albo w następny weekend do ikea jechać, chcesz ten fartuszek dla małej dalej??????

uuu będę mieć okazję na zakup sukienki z kotkami;)))

i wcale nie chcę tu nikogo denerwować;PPP

Lilu a wiesz że wczoraj wieczorem też zostałam pozytywnie rozczarowana??!!!!! też otrzymałam w końcu długo oczekiwaną wiadomość!!!

Asionek spoko...pokazać Ci fajne rzeczy dla chłopców????;PPPPPPPPPP

kurka no 3 nam idą, tzn. zęby, masakra, mleka z butli nie chce, smoczkiem rzuca na kilometr i się jeszcze drze że chce smoczek, ale za to pokazuje paluszkiem gdzie ją boli, no i w nocy się rzuca tragicznie.....zostało nam 8 zębów do wyjścia...jak to przeżyć?????

Ostatnia edycja:
reklama
Dobry!!!!!

Dziewczyny!!!!!! Co Wy mi pokazałyście!!!!!!!!!!! :szok::szok: Jakie piękne rzeczy!!!!!! A ta sukienka w tej cenie!!!!!!!! Idę dziś do :szok:H&M!!!!!!! :-p:-p:-p To już w sprzedaży jest??????

No i co jeszcze miałam - miałam wpaść wczoraj wieczorem, ale mała jednak zasnęła standardowo o 20.30, więc potem tylko sen i spanie...a spanie dziś fatalne......

Paulinko super! :-)

Asionku musiałam fotki usunąć, bo za dużo nagości było - a wiesz jak to w necie...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry