reklama

Staraczki forever!

Łoleńka sobie wzięła padła 21.30 :/ a w dzień nie spałaaaaaa....!!! Buuuu huhuh buuuu....! Weźcie mnie dobijcie, bo NIC nie zrobiłam i NIC prawie nie mogę od 6 rano zrobić!! To chyba przez te dwójki ://///////

reklama
Kout na pocieszenie....trójki są jedne z gorszych bo idą między zębami już wyrżniętymi!!!!

Lil a jak możesz to zajdź do h&m i zobacz czy są te rzeczy z kotkami, a przede wszystkim sukienka, bo nie wiem czy Kout się odważy to zrobić;)) ale latem nasze dziewczęta będą pięknie wyglądać;))

Rozmiar tylko 92! Jak mi się uda to skoczę - gorzej, że na kuriera czekam - ale jak dam radę to na pewno zajdę! I zobaczę! I ta bluza o rety rety!!!!!!!!!

Paulinko mówisz, że trójki najgorzej idą??? :shocked2:

Kocurku no ja sama się dziwię skąd Oleńka ma tyle siły! Nadejdzie taki dzień, że jej z łóżka nie wydobędziesz! Byle prędko!

tylko 92;)))

yyy a mówiłam,że wczoraj przyszły papucie befado w końcu???papcie super, mała je nosi, nie ściąga!!! więc wróciliśmy do skarpetek i spodenek dresowych...tak to na rajtkach jechaliśmy by miała coś na stópkach, rozmiar 21 na styk!!!

Akcesoria kuchenne z IKEA są piękne :)))))))))

Potwierdzam - gotowanie to super zabawa :cool2: My gotujemy głównie u babci, tam mamy taki blacik na kółkach i sporo naczynek i trochę owocków :) Ale może bym się skusiła na te ikeowskie :P

LILUŚ mnie jeszcze zabiła niebieska bluzeczka w paseczki z kwiatkiem :dry:

Ostatnia edycja:
też bym musiała kupić body z długim rękawem a cena przystępna, jakość też fajna;))

h&m ma w tym roku fajną serię na wiosnę;))

a te akcesoria kuchenne z ikea na żywo jeszcze cudniejsze;)) kuszą mnie też garnki z ich serii dla dzieci ale to 40zł;/

reklama
hej :)

widze zebiska daja popalic :/
u nas jedna 4ka idzie i idzie ... juz sie boje trojek , chociaz przy czworkach jeszcze tak zle nie bylo :)

ale kusicie !! ja dostalam katalog z vertbaudet i zakochalam sie w kolekcji wiosna lato :) boska jest :-D

no i tyle z pisania wyjec chce spac :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry