reklama

Staraczki forever!

reklama
Lil Ty robisz lekcje z Maciusiem???
Martynka ma cudne rzęsy!!! cudnie się kąpią;)))

Kout Oleńka cudna, i to "mama" co chwilę, fajnie na pupci po wannie śmiga;))

ale ze mnie doopa wołowa....Kout Ty bodów szukałaś ostatnio?? robiłam porządek w szafie i znalazłam nowy 7pak bodów na krótkim rękawie na 12-18mies. (dł. 42 cm bodów) firmy George, teściowa mi kupiła a ja mam po Danielku z Mothercare też 7pak i szkoda mi było ich używać, jedna szt. tylko wyciągnięta do oblukania wielkości, patrz;))
Zobacz załącznik 534955Zobacz załącznik 534956Zobacz załącznik 534957

a może inna koleżanka by chciała??? kwestia dogadania się;)))

ale piękna pogoda się zrobiła, do tego czarne chodniki i wózkiem elegancko jechaliśmy;)) w końcu!!!!

allegro- szukam sweterka na wiosnę, do sukienki dla Mai:
Sweterek dla dziewczynki Cool Club roz 98 (2984206080) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

~John~Dzianinkowy elegancki sweterek kokardka 98! (2975628760) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i to :
NEXT-JEANSOWA SUKIENKA SARAFAN r92 (2963161890) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ach.....;)))

bodziaki mierzyłam od ramienia do zapięcia (body były zapięte przy mierzeniu)

koszulka cudna, będzie nasza!!!!!!!!! niech ja tylko do smyka wpadnę;))) albo jak w końcu zdecydujemy kiedy jedziemy do poznania to se do empika zamówię;))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry