reklama

Staraczki forever!

reklama
Kochane nawet nie wiecie jak to miło, że ktoś tak na kawkę ze mną się cieszy! Bardzo to miłe! Bardzo!!! :-) Czyli nie jest ze mną aż tak źle jeszcze jakby się wydawało :-p

Kocurku mała zdrowa od stóp do głów - jeno te zęby jej się przebijają i czasem mocno doskwierają....

Doczytałam o suchych dłoniach - powiem Wam, że ostatnio u mnie była masakra....ręce suche, popękane, swędzące tak, że spać nie mogłam spokojnie! Wszelkie kremy na nic! A do prac domowych używam już zawsze rękawic...Załamana zamówiłam na allegro kremów barierowych EMOLIUM (za 100 zł prawie w sumie)...I wtedy ktoś mi powiedział, że najgorsze dla rąk są mydła w płynie! A ja ostatnio tylko takich używam, bo zwykłe mydło w kostce Maciuś niszczy po jednym dniu....I co zrobiłam? Odstawiłam mydło, przy okazji była promocja na NUTROGENĘ w rossmannie i kupiłam po raz pierwszy w życiu i mam skórę dłoni jak u niemowlaka prawie :-p I po raz pierwszy w życiu poprosiłam na allegro o anulowanie moich zakupów. Jednak nie miałam tyle kasy na te emolium, zamawiałam je zdesperowana, a okazało się, że robiłam sobie krzywdę tymi mydełkami......

A Wy jakich mydeł używacie? Może też jest coś na rzeczy?

A widzisz Paulinko - u nas było to samo....Teraz kupiłam mydło w płynie biały jeleń, albo używam takie płyn do mycia ciała dla dzieci z pompką z serii babydream. Ale jak da radę to przerzucę się na mydło w kostce. I też biały jeleń.

Ostatnia edycja:
Kocurku chociaż spróbuj białego jelenia albo płynu dla dzieci....i kup sobie jeden krem barierowy emolium na próbę.

A sprzedaż na allegro to super sprawa! Jak masz dużo nowych ładnych ciuszków to już w ogóle! Uważam, że warto to robić, żeby móc kupić dziecku nowe ciuszki. Tylko ja na allegro to niestety nie mam czasu - a jednak trzeba ładne zdjęcie zrobić, żeby było zainteresowanie. No i ciągle mam komu wydawać ciuszki, więc jakoś się tym nie zajmuję. Po Maciusiu więcej sprzedawałam jak wyrastał.

No to kawa! SIORB!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry