reklama

Staraczki forever!

kurcze napisalam posta wcielo i neta tez mi wcielo na kilka godzin , a co najlepsze tylko w moim lapku :/

Kotek no moj nie za duzo wiecej wazy , moze ma z 11 kg , ale cos mi sie zdaje , ze nie pewnie jakos 10.700g ma :) wzrostem z tego co pamietam tez nie za wiele sie roznia , wiec nie wiem co moj taki sumo jest hehe
Ola jak modeleczka :)

Lili nie lam sie u nas tez wczoraj tornado bylo hehe , dzisiaj juz lepiej i oby tak dalej !!

moze jakis filmik sobie zalacze ....pazurki zrobilam :)

aha jutro mam pelna chate gosci , moj pozapraszal kogo sie dalo :cool:

reklama
ASIONKU hehe dziękujemy :-) To wszystko dlatego, że Ola nie usiedzi na pupie :-p A Natulek wcale nie jest sumo, przecież widzę! :szok: Na fb chociażby! Śliczny malutki chłopczyk z niego :tak:

No.. my powoli wychodzimy z wanny, suszymy, robimy butlę i przenosimy imprezę do sypialni :)

Ostatnia edycja:
Kocurku rety rety - moja właśnie zasnęła i mam wrażenie, że środek nocy jest! Zaraz padnę ze zmęczenia...

Asionku a Ty się bałaś, że Natanek klopsik jest?? Zgrabniutki chłopczyk! Moja Martynka waży 10 kilo, ma piękne fałdki i cudowny wystający brzuszek! Kocham go! Wszystko takie tłuściutkie!

Może do kampanii Always CocaCola można by ją wcisnąć :eek:
Dobranoc! :-)

Która to godzina...? Ola jakieś 10 minut temu padła, a ja wstałam z wilczym apetytem i przyniosłam sobie pół chleba i pół gara sałatki z kurczakiem :-p Może sobie poczytam...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry