reklama

Staraczki forever!

boskie te szelki!!!muszę gdzieś takie dorwać!!!! bo niektóre spodnie luźne a nie mają szlufek do paska....a dziś kupiłam małej w lumpku fajną spódniczkę sztruksową , więc tam by też się szelki przydały bo luźniejsza w pasie;))

połowy seromakowca już nie ma;))

a teraz miłego wieczorku dla koleżanek i spokojnej nocy, znikam;))

Ostatnia edycja:
reklama
Paulinka , ale mi smaka na noc narobilas tym ciastem !! :)

Kotek Ola jaki slodziak w tych szelkach !! ile wazy ? bo na fotkach wyglada na drobniutka :) ja mojemu to musze spodnie rozpinac w pasie hehe taki mamy brzuszysko ..

ja dzisiaj sprzatanie , prasowanie itd. i dopiero mam w koncu chwile dla siebie :) moze jakis filmik ?

Hehe Kocurku :-p Proza życia :-p Miałam jechać na super weekend do Warszawy, ale żeby pana samego nie zostawiać z dziećmi zostałam jednak w domu....I jak na złość jakiś taki ten weekend mniej fajny.....a może właśnie w zestawieniu z wyjazdem wydaje się mniej fajny....chyba lepiej za dużo nie chcieć, nie oczekiwać, cieszyć się szarością....

a poza tym................

Jest dobrze nie? :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja nie wiem jak dla Ciebie LILUŚ, ale dla mnie szarość jest najpiękniejszym kolorem w świecie! (zaraz po magencie:-p)

Ja się cieszę, że jest jak jest, bo kurde zawsze może być gorzej...:eek: i w sumie zawsze było gorzej :-D:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry