reklama

Staraczki forever!

reklama
LIL obiecała mi kawę! Musi tu być! Wcześniej, czy później.. ;-)

A Mai się nie dziwię wcale, przecież na parapecie są zabawki! :-)
Świetnie to wygląda, bardzo praktyczny szeroki parapet :tak:

parapet przydatny;)) dużo rzeczy można na nim poustawiać i co się tu później dziwić że dziecko na stoliku buszuje??;)

ech a Maja ma brzydką skórę na polikach- mimo smarowania kremami- strasznie drapie się po szyi i po pupie- tam wczoraj podrapała się nie wiem nawet kiedy, aż do krwi....chyba trzeba mocno emolientami zaatakować, powietrze kaloryferowe jej nie służy

oglądamy kotki na youtoube a za 5 min. pójdziemy się usypiać, może w międzyczasie Lil wpadnie??;))

Usypiać...? :baffled: Moja dopiero się rozkręca do zabawy :shocked2:

A nawilżacie powietrze?

Lil załatwi pewną sprawę i wpadnie na pewno :tak:

Bo jak nieeeee tooo ......... no nie wiem, ale coś wymyślę:-p

A ciekawe co u MONI... :sorry2:

Ostatnia edycja:
jestem, uśpiłam małą, dorzuciłam warzywa do zupki, odebrałam przesyłkę od pani listonosz, zrobiłam kawusię, złapałam ostatnie kawałki seromakowca i jestem;)))

kurka ale ludziska podbijają sukienkę z kotkiem!!! a jeszcze godzina została!!

co do powietrza, to nawilżamy i ja często wietrzę, albo zostawiam okno na tzw. mikro...więc aż tak duszno i sucho u nas nie jest, ale jak czytałam o azs, to niestety zima to najgorszy czas, latem skóra oddycha i jest mniej problemów, kupiłam też teraz dzieciom mocniejszy emolient do mycia, może to coś pomoże??

Ja sama mam po Oli problemy ze skórą, ręce suche i spękane, że ojeju.. takie skorupki na opuszkach mam i wkurzające to jest :// i nic nie pomaga!

Czy wystawianie aukcji na allegro to bardzo czarna magia jest? Bo chyba będę zmuszona w końcu ;)
Przez 4 m-ce nie będę otrzymywać wypłaty..

mi też się skóra po ciążach zmieniła, też częściej jest suchsza a dłonie to czasem tragedia- polecam nieśmiertelną neutrogenę;)

a aukcje na allegro to łatwizna, klikasz w wystaw, opisujesz wszystkie parametry przedmiotu (jak czegoś braknie istotnego to allegro Cię cofnie), dodajesz zdjęcie, pierwsze za free ale do 50kb, za kolejne są drobne grosze do dopłaty- allegro bierze prowizje za wystawienie- jakiś procent od sumy na którą wystawiasz daną rzecz... potem ustalasz koszty dostawy, na dole strony gdzie wystawiasz masz miejsce na wpisanie większej ilości rzeczy o przedmiocie, klikasz dalej- wyświetla Ci się obraz Twojej aukcji, akceptujesz i voila!!;) w trakcie trwania auckji jak coś Ci się przypomni czy cuś możesz zmieniać jej treść;))

ja właśnie myślę też by się ruszyć z rzeczami, mam kupę rzeczy po Danielku czy Majce....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry