reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki forever!

Asionku a mały ciągle tak tego cyca w nocy ciągnie??? Ajajaj ależ tego parku zazdroszczę!!!

A oferta pracy TAKA

Tylko, że ja to dziwna jestem - jak nie ma ofert to marudzę...a jak są i składam papiery to mam panikę, że zadzwonią...Bo w sumie naprawdę dobrze mi teraz w domu....Martynki teraz do żłobka dawać nie chcę...opiekunki też nie chcę....TYLKO JA chcę się nią opiekować....i mieć czas na wszystkie obowiązki domowe...i na swoje jakieś tam sprawy...jakbym miała całe dnie spędzać w pracy to nie wiem....masakra.....pękłoby mi serce z tęsknoty za dziećmi....

Marzy mi się jakaś praca na mniej godzin, najlepiej coś swojego...coś w internecie może....tylko skąd pomysł wziąć??? :confused:

reklama
Lil dziwna nie jesteś, mam tak samo z pracą...od początku stycznia piszę cv...ale chociaż już zadzwoniłam do jednego żłobka;))

dobry koleżankom;))byłyśmy rano na małych zakupach, gotowałyśmy zupę a teraz mała zasnęła;)

co do sałatki, to zwykła jarzynowa:gotowane ziemniaki, seler, marchew, pietrucha, jajko, ogórek kiszony, cebulka, jabłko, kukurydza i majonez + przyprawy;))

halooooooooooooooooooooooooooooo co tu taka cisza???

Ostatnia edycja:
okej.............Lil mnie zmotywowała i przejrzałam oferty pracy...nie chcę pracować w żadnej firmie obdzwaniającej ludzi i namawiających ich do kupna czegoś, nie chcę też w instytucjach a'la finansowych gdzie pensją jest prowizja od sprzedaży i wciskania ludziom kitu.....jedyna jak na razie praca to albo sprzątaczka, opiekunka lub do odśnieżania...ups! śnieg już stopniał;)))

jednym słowem nie ma nic ciekawego, trzeba podrasować cv....

Haha Paulinko nie wiem czy przejrzałaś moją ofertę - tam wymagają biegłego angielskiego :-p To się nazywa podrasowane CV u mnie :-p

Wpadłam się pożegnać, bo uciekam na dłużej. :*

a ja myślę nad narzutą i czarno-białym kompletem obiadowo-deserowym.. będę gościć trochę ludzi w najbliższym czasie, trzeba przykryć łoże i na czymś podać jeść przyzwoitym :/

I jeszcze potrzebuję komplet szklanek plus dzbanek, bo mi sobie pękł ten co miałam :(

Kurde, jeszcze kieliszki do wina!

Ostatnia edycja:
Kout to ikea;)) tam są fajne, proste dzbanki i szklanki;)) a jakbyś była to zajrzysz za bieżnikiem??? w mojej go nie ma, a na allegro jest....ale nie fioletowy!!!;))

lecimy po Danielka, włączymy się jak wrócimy;))

reklama
Ależ bym pojechała do IKEA ajjeej, ale mi wyjdzie ze trzy dychy na samo paliwo w tę i z powrotem, więc nie ruszę tyłka póki Kamila nie muszę wozić do szkoły :/ Ale jak tylko będę, to poszukam bieżniczka :)

Chyyyyyba żebym mojego pana namówiła jego autem jechać w weekend :p

Do góry