reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki forever!

Ojejejej dziękuję za ciacho PAULI :-):sorry2: Dziś nie miałam chwili spokoju, wczoraj wrócił Grzesiek, od rana mama mi wydzwaniała i coś pisałyśmy do porozumienia w pracy, potem śniadanie, sprzątanie, szykowanie i do outletu się wybraliśmy - Ola wybawiła się w kąciku dla dzieci (potem wstawię jak pływała w kulkach po raz pierwszy!) G kupił sobie spodnie i buty (spodnie się rozerwały, a buty zostały częściowo zjedzone przez Bilona), aaaa wcześniej zrobiliśmy ogromne zakupy spożywczo-chemiczne i jestem bardzo z nich zadowolona :)))))))))) No i Kamil z nami pojechał :D No i odebrałam paczkę od jednej pani z allegro - no takie cuda nakupiłam na rozmiar 92, że aż się sama dziwuję.. I to za jaką cenę!! Też się pochwalę niedługo :cool2: No i co jeszcze...?

No taakkkk przeciez byliśmy w klubie malucha i bardzo miła pani go prowadzi. W ogóle mi się podobało :)))) Mam przedszkole dla Oli i nie pójdzie do grupy żłobkowej tylko od razu do starszaków :cool2::-p Bo się nadaje :tak: Współpracuje pięknie, słucha, bawi się, śpiewa, tańczy, je itepe :-)

Ola się kąpie, zamówiliśmy pizzę i jak pójdzie spać (?? hmm... w dzien nie spała mimo tylu wrażeń) to będziemy oglądać film ;-)

reklama
MONIU dziękuję :* I Ty mnie pocieszasz...????? Jeeeju... moja się nie budzi o 3 i nie muszę iść do pracy! To nie Ty mnie powinnaś podziwiać :p

ożesz Kout jak żeś mogła???? taką piżamę mi pokazać;))))

to pracowity dzionek miałaś i super z przedszkolem dla małej, tu u mnie 2 latek nie przyjmują do przedszkola.....chyba że gdzieś się wyjątkowo miejsce zwolni...pierwszeństwo mają 3 latki..
pochwal się później łupami na 92;))) yyyyyyyyyyyyyyy to nieźle G. się obkupił że już nic nie jest całe;))))

ja zrobiłam sałatkę grecką, nalałam winko, zapaliłam świeczkę i czekam na małża, zjemy, obejrzymy film i się wyluzujemy trochę;)))

miłego wieczorka koleżankom!!!

hahaha źle to ujęłam - ponieważ spodnie dżinsowe się rozerwały, a buty sportowe zostały zjedzone przez Bilona to G musiał sobie kupić te pozycje :-D Chyba bym nie zdzierżyła jakby Bilon coś skonsumował, toć to pepe i ecco, co prawda outlet, ale jednak!

Sałatka grecka!! Mniammm...!
Miłego wieczora!

hej :)

mnie cos chyba bierze ... znaczy napewno bierze wrrr przesilenie wiosenne i choroba od razu :/

Kotek niezly dzionek widze :) nie ma to jak udane zakupy !!

widze wy dalej kusicie hehe

Monia kurcze oby Wikusia sie naprawila z tym spaniem !! ogolnie zeby wszystkie niespiace zuczki sie w koncu nawrocily na prosta hehe

Asionku a mały ciągle tak tego cyca w nocy ciągnie??? Ajajaj ależ tego parku zazdroszczę!!!

A oferta pracy TAKA

Tylko, że ja to dziwna jestem - jak nie ma ofert to marudzę...a jak są i składam papiery to mam panikę, że zadzwonią...Bo w sumie naprawdę dobrze mi teraz w domu....Martynki teraz do żłobka dawać nie chcę...opiekunki też nie chcę....TYLKO JA chcę się nią opiekować....i mieć czas na wszystkie obowiązki domowe...i na swoje jakieś tam sprawy...jakbym miała całe dnie spędzać w pracy to nie wiem....masakra.....pękłoby mi serce z tęsknoty za dziećmi....

Marzy mi się jakaś praca na mniej godzin, najlepiej coś swojego...coś w internecie może....tylko skąd pomysł wziąć??? :confused:

nie pije ,bo juz pusto , ale przytulic sie musi ...
mam to samo z praca , ja to powalona jestem , ale na sama mysl , ze moga w kazdej chwili zadzwonic i powiedziec , ze jest miejsce w zlobku slabo mi sie robi :/ nie wyobrazam sobie jesczze rozstania na dluzej z Natulem :( ehhhh my kobiety zawsze mamy pod gorke ...
ja jak do pracy pojde to na maks pol etatu :) takze jeszcze nie tak zle

Emyly od 5 lat się uczę że na dzieciach się nie oszczędza....też mi się czasem zdarza taka gafa i płacę podwójnie za to....

piękne!!!!!
Dziecko jak z bajki - Joe Monster

to my lecimy po Danielka, buźka!!!

ale ty pysznosci gotujesz , robisz !! salatka gyros niamimusze zrobic :)

piekne te zdjecia , napatrzec sie nie moge !!

dobry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

u nas deszczowo, zwlekliśmy się z łóżka o 9!!!:szok: dzieci co prawda wstały o 7, ale Maja wypiła butlę i się bawili grzecznie z Danielkiem;))
potem śniadanko, zakupy, teraz uśpiłam małą a chłopaki na myjnię pojechali;)))

muszę poszorować buciki po dzieciach by na allegro wrzucić, posprzątać troszkę mieszkanko więc trochę roboty przede mną;))

miłej soboty, papa

aaaaa Kout teraz rozumiem!!!;)) myślałam że Bilon zeżarł już nowe buty;))

To ja bym wtedy zeżarła Bilona! :oo2:

Dzień dobry i dobranoc :)

My dopiero kąpiel zaliczamy. Wczoraj Ola poszła spać, mimo 15 minutowej drzemki w ciągu dnia, o 23. Dzisiaj miała godzinną drzemkę, więc się poddałam. Jest pełna sił i energii do zabawy - myślę, że pójdziemy spać za dwie godziny.

:eek:

reklama
Do góry