reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki forever!

No nie żartuję ASIONKU - pisałam z łazienki, Ola kąpała się do 22.30, a potem skakała po łóżku jeszcze ze 45 min. :sorry2:

PAULI :szok: NA!!!!!

Tuniczka w kratkę cudna, czerwona kurteczka też i osobiście jestem również zainteresowana bodziakami George bezrękawkowymi :) i bluzeczką Reserved z kuotkiem :p I bluzą w gwiazdki :D

Ostatnia edycja:
reklama
Pauli, a czy dałabyś radę zmierzyć rękawki w kurteczce i bluzie? I powiedz mi jaka ta kurteczka z wierzchu jest? I ile sobie mierzą bodziaki George na długość :p

:cool2:

Jestem zainteresowana robieniem z Panią interesów :-p

Bluza i kurteczka w sam raz na teraz i na wiosnę :) A bodziaki rozciągliwe?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry