reklama

Staraczki grudniowe 2012

Witam dziewczyny,:-)

marcia - dzisiaj coś zaspała:szok::-D

Witaj nula, jasne że pamiętamy

Mam takie pytanie czy któraś wie czemu basik zniknęła? Tak ostatnio się zastanawiałam...:dry:

reklama
Ashlee tempa spoko, ale w poprzednim cyklu też taka była jakiś czas.. :/

Właśnie ciekawe co z Basik.
Na enpr napisała "odpuscilam staranka z przyczyn zdrowotnych i jakos nie potrafie pisac na bb....,moze to dziwne ale tak wlasnie mam"

Jestem jestem, nie spie od 5 ale musialam dokonczyc projekt na technike bo se pan zazyczyl rzut pietra domu w skali 1:50 zaznaczajac wszystkie wymiary scian lacznie z grubosciami scian :szok: Ile ja mu wczoraj jobow poslalam ...takie prace wymysla ze to dorosly nie wie jak do tego usiasc nie mowiac o dziecku. Potem bylam w aptece po sok z zurawiny dla mamy i mam dzisiajwywiadowke takze pelno roboty.

Juz sie pogodzilam z kolejnym niepowodzeniem, wyplakalam sie i narazie pewnie i tak nic z tego nie wyjdzie wiec nadtepny cykl nastawiam sie na walke z torbiela no to by bylo na tyle

Dzięki dziewczyny. Jestem a jakoby mnie nie było. Wczoraj dość mocno krwawiłam ze skrzepami. Dzisiaj troche lepiej ale jestem strasznie wymęczona słaba i mam lekkie zawroty głowy. Schudłam już 2,5kg ( to akurat dobrze) . Zdecydowaliśmy sie odpuścić na jakieś 2-3 misiące. Muszę porobić jakieś badania, bo z tego co czytałam dwa razy w tak wczesnej to nie jest normalne. Za Was wszystkie trzymam kciuki. Całuje mocno.

emalia trzymaj się kochana! dużo siły Ci życzę!!!

u mnie tempka taka sama ja kwczoraj ale mam problemik mały z ovufriendem.... kurcze, po wpisaniu dzisiejszej tempki (36,7) ovufriend zmienił mi datę owulacji z 19.02 na 22.02!!! o co tu chodzi?????

Witaj Carloska, przykro mi z powodu twojej straty, zagladaj do nas kiedy masz ochote bo juz w tych starczkach u nas to juz nas malo:tak:

karola powiem ci ze ovufriend czasem tak robi ale w moim przypadku nie zdarzylo sie ze sie pomylil a wiem to po fazie lutealnej bo wiem ze mam 13-14 dni i nawet jak mi przesuwal to potem sie okazywalo ze okres przychodzil 13-14 dni po ostatecznym zaznaczeniu przez ovufriend owulacji. U mnie testy tez zawsze wychodza pozytywne 2-3 dni a one przeciez tylko pokazuja ze owu sie zbliza nie podaja kiedy dokladnie peknie pecherzyk ale nie stresuj sie widzialam ze serduszkowaliscie ostro wiec bedzie dobrze:-)

reklama
carloska, hehe wlasnie mialam dziewczynom pisac o Tobie:tak: mysle ze przyjma , kazda dziewczyne , a lekarz mowil Ci ile teraz musisz odczekac ?? bo z tego co ja wiem to mozna juz nawet po 3 miesiacach...
Carloska , u nas na grudniowkach byla kiedys Lori ale teraz jest tylko na wrzesniowkach tam gdzie my bylysmy , dobrze ze chociaz jej sie powiodlo ... tez biedna juz ma swojej za soba ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry