reklama

Staraczki grudniowe 2012

Dzien dobry!

ja zeby byla tradycja zachowana zrobilam z rana test i negatywny jedna, piekna krecha.....wredota jeszcze sie skrada

annie piekny suwaczek i obiecaj ze nie opuscisz nas na zawsze i bedziesz do nas wpadac:-(

reklama
Witajcie dziewczyny :-) ja sobie siorbię Inkę w pracy bo już dzisiaj musiałam iść niestety :dry: i strasznie mnie ciągnie do palenia... nie palę pół roku a teraz mnie zaczeło tak ciagnąć że ledwie nad sobą panuję :no:

marcia no zgupłaś?? ja się nigdzie stąd nie wybieram :tak:

Annie. ogromne gratulacje x 10000 :tak::-D

wpadam i wypadam :zawstydzona/y: ale szczerze nie mam chęci przesiadywać na komputerze - jakieś lenistwo mnie opanowało :happy: Zaraz lecę pod prysznic i się wygrzać i do pracy :-p Mój G zrobił sobie badania krwi a w sobotę jedziemy na te badanie nasienia - jeszcze to nam potrzebne, nie dość że ja kuleję pod względem rozrodczym :-p to jeszcze on musi ... Mam tylko ogromną nadzieję,że jednak to był błąd laboratoryjny!!! a jak nie to cóż, znów starania zostaną przesunięte bo na pewno stary dostanie jakieś leki ... Badania krwi mu zleciła babka : prolaktyne,TSH i antyTPO - mam nadzieję,że nie odziedziczył po mamusi tej przeklętej tarczycy~! :baffled: w ogóle nawet nie wiedziałam,że facet może mieć problemy z płodnością właśnie przez takie rzeczy - głupie bo tylko ja sobie takie badania robiłam nie on, ale siła wyższa i moja niewiedza albo i głupota :-p.

W pracy fajnie, przerzucili mnie teraz na inny dział bo mój bagażnik stoi z produkcją i czekamy na części. Mnie posłali na spinki i chyba za karę :-D dziewczyny tam co prawda są extra i wczoraj się naśmiałyśmy że płakałam ze śmiechu ale robota monotonna - siedzę z dupskiem i składam spinki i je podkładam pod nitownicę radialną do uśnięcia :-D a norma taka,że idzie się usrać - ale wczoraj z racji tego że mi maszyna świrowała to wpisałam 30 minut awarii ;-) mechanik był ale tylko z 10 minut, ale kto to tam sprawdzi konkretnie :-p mały przekręt ale wiara się nie *******i - wszystko na swoją korzyść :-D

Butterku dziękuję ;-) uszy do góry nawet jak sie okaże że Twój ma tą chorobe tarczycy to jeśli tylko traficie do dobrego lekarza to jest to najwdzięczniejsza choroba do leczenia :tak:

No to czas na naszą tabelkę, dziewczyny wpisywać się nooooo!
U mnie przyspieszenie terminu jako że owu zaskoczyła mnie wcześniej niż zwykle.
Marcia dopóki nie ma @ to widniejesz nadal jako testująca :)

[TABLE="class: grid, width: 572"]
[TR]
[TD="width: 136"] NICK
[/TD]
[TD="width: 143"] DATA TESTOWANIA
[/TD]
[TD="width: 73"] CYKL STARAŃ
[/TD]
[TD="width: 186"] WYNIK TESTU

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 136"] Ashlee
[/TD]
[TD="width: 143"] 16.02.2013
[/TD]
[TD="width: 73"] 3
[/TD]
[TD="width: 186"] POZYTYWNY
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 136"] Annie
[/TD]
[TD="width: 143"] 27.02.2013
[/TD]
[TD="width: 73"] 3
[/TD]
[TD="width: 186"] POZYTYWNY
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 136"] Marcia
[/TD]
[TD="width: 143"] 28.02.2013
[/TD]
[TD="width: 73"] 6
[/TD]
[TD="width: 186"]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 136"] Anulka
[/TD]
[TD="width: 143"] 5/6.03.2013

[/TD]
[TD="width: 73"] 4
[/TD]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 136"] Góralka
[/TD]
[TD="width: 143"] 10/11.03.2013
[/TD]
[TD="width: 73"]

[/TD]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 136"] Kasieczek
[/TD]
[TD="width: 143"] 11/12.03.2013
[/TD]

[/TD]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 136"] Marka
[/TD]
[TD="width: 143"]

[/TD]

[/TD]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 136"] Butterfly
[/TD]

[/TD]

[/TD]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 136"] Nanncy
[/TD]

[/TD]

[/TD]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 136"] Emalia
[/TD]

[/TD]

[/TD]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 136"] Carloska
[/TD]

[/TD]

[/TD]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Hej, hej, jestem dziś i Ja :)
Carloska, witaj w Naszym gronie :happy:
Annie, moje ponowne Gratulacje!!! Bądź z Nami i nigdzie nie uciekaj.
Emalia, jestem z Tobą i wierzę, że musi być dobrze...
Anulka, no właśnie, ładna tempka bardzo :tak:Wpisz mnie na testowanko...zaraz obliczę na kiedy.... Już wiem - najprawdopodobniej 15 marca i to będzie Beta HCG, 24dc, mam gdzieś, że to wcześnie, wolę zrobić betę zanim znowu będę plamić w 25dc:tak:. Tym bardziej, że to znowu wypada w weekend i to jeszcze w pracy i będę się martwić! Robię betę 15ego a potem kolejną 18ego a dalej zobaczymy...,ot, takie moje postanowienie! :-)

Ostatnia edycja:
Dodam jeszcze że wczoraj zakupiłam sobie 3 testy Pepino 10 mlU.
Jedyne 3,15 zł za szt. w Auchan :)

Dzisiaj mam doła, że na pewno nic z tego... zaczęłam analizować cykl wykres itp i martwię się że
za późno były starania :-( Niby test owu mówi że owulacja nastąpi 24-36 h później... to skąd u mnie skok tempki już 12 godzin później? Wtedy kiedy jesteśmy oboje w pracy i bobseksy dopiero były po 17.00. Ehhh czuję że kolejny cykl w plecy i będzie płacz i zgrzytanie zębami.
Nawet mimo testu owulka mnie zaskoczyła całkowicie.

annie śliczny suwaczek!

marcia przykro mi, że jest I krecha ale może jeszcze jest jakaś nadzieja, co?

anulka ale masz pękną tempkę!

ja myślałam, że moja tempka skoczy dziś choć troszkę a tu nic ... :-(

może będę testować 8 marca ale jeszcze nie wiem bo mam za dużego stresa, że będzie I kreska...

anulka nie smuć się! wiem, że łatwo mówić a trudniej zrobić. Mnie też dopada zwątpienie ale prawda jest taka, że co ma być to będzie i nasze optymistyczne bądź pesymistyczne nastawienie teraz już za wiele nie zmieni. Trzeba czekać i tyle.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry