Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale szczerze nie mam chęci przesiadywać na komputerze - jakieś lenistwo mnie opanowało
Zaraz lecę pod prysznic i się wygrzać i do pracy
Mój G zrobił sobie badania krwi a w sobotę jedziemy na te badanie nasienia - jeszcze to nam potrzebne, nie dość że ja kuleję pod względem rozrodczym
to jeszcze on musi ... Mam tylko ogromną nadzieję,że jednak to był błąd laboratoryjny!!! a jak nie to cóż, znów starania zostaną przesunięte bo na pewno stary dostanie jakieś leki ... Badania krwi mu zleciła babka : prolaktyne,TSH i antyTPO - mam nadzieję,że nie odziedziczył po mamusi tej przeklętej tarczycy~!
w ogóle nawet nie wiedziałam,że facet może mieć problemy z płodnością właśnie przez takie rzeczy - głupie bo tylko ja sobie takie badania robiłam nie on, ale siła wyższa i moja niewiedza albo i głupota
.
dziewczyny tam co prawda są extra i wczoraj się naśmiałyśmy że płakałam ze śmiechu ale robota monotonna - siedzę z dupskiem i składam spinki i je podkładam pod nitownicę radialną do uśnięcia
a norma taka,że idzie się usrać - ale wczoraj z racji tego że mi maszyna świrowała to wpisałam 30 minut awarii ;-) mechanik był ale tylko z 10 minut, ale kto to tam sprawdzi konkretnie
mały przekręt ale wiara się nie *******i - wszystko na swoją korzyść 

Wpisz mnie na testowanko...zaraz obliczę na kiedy.... Już wiem - najprawdopodobniej 15 marca i to będzie Beta HCG, 24dc, mam gdzieś, że to wcześnie, wolę zrobić betę zanim znowu będę plamić w 25dc
. Tym bardziej, że to znowu wypada w weekend i to jeszcze w pracy i będę się martwić! Robię betę 15ego a potem kolejną 18ego a dalej zobaczymy...,ot, takie moje postanowienie! :-)