reklama

Staraczki grudniowe 2012

hej dziewczynki, ciekawe jak u mnie z owulacja bedzie ja bede z moim od 16 do 24 wiec moze trafie na ktorys dzien owulacji... bo teraz byl cykl 37 dniowy ale wiem ze moze tez byc krotszy...bo przed ciaza tez mialam tak ze jeden cykl od drugiego byl coraz krotszy... a wlasciwie o 2 dni ...

reklama
No tak Wielkanoc w tym roku tak szybko wypada. I znowu z rodzinką :dry:

Jak ostatnio byliśmy z teściową w Ikei to Łukasz do niej zagadał: "mamo możliwe że na swój imieninowy prezent będziesz musiała zaczekać 9 miesięcy":-D
odpowiedź teściówy: "eeee ja chcę dostać pojemnik na mydło i kubek na szczoteczki do łazienki bo już teraz mi się przydadzą..." :szok::-D:-D:-D kupię jej ale wcześniej tam chyba na*ram :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Annie, dobre, dobre :-D Ale to co ona? Nie zajarzyła? czy specjalnie tak powiedziała? :evil:

Moja to ciągle tylko powtarza: "spokojnie....wszystko na spokojnie....trzeba o tym nie myśleć....a samo przyjdzie".
Według niej, to chyba wcale nie musimy się przytulać tylko bocian do nas przyleci i zapuka dziobem w okno a my powiemy wtedy: "ojaaa, jaka niespodzianka, nie spodziewaliśmy się!!!!" :-D

Ostatnia edycja:
Moja mówi to samo! i do tego dodaje "zobaczysz, wyjedziecie gdzieś na kilka dni, zmienisz otoczenie i od razu zaskoczysz..."
To przepraszam bardzo jak wyjedziemy poza dniami płodnymi to żebym się skichała to nie zajdę!

Witajcie śpiochy :-) ja już kawencje w pracy popijam.
Nanncy ona tak specjalnie :-D nawet Łukasza wcięło jak to usłyszał :happy:
Dziewczyny jakie tempki dzisiaj u Was??

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry