reklama

Staraczki grudniowe 2012

cześć dziewczyny :) ja to chyba na stałe wrócę do Was bo u mnie na październiku dziewczyny oszalały i ciągle piszą o poronieniach a ja nie chcę tego czytać. Bo choć na prawdę współczuję wszystkim dziewczynom, które musiały przez to przejść to ja myślę pozytywnie i nie mam zamiaru się dołować!
witaj annie :) nie odrzuca Cię od kawy? bo ja na początku tak miałam, że kawa mi tak śmierdziała, że wcale jej nie piłam :-D a z tym kubkiem to na prawdę dobre było
góralka udanych urodzin babci życzę :)

reklama
cześc dziewczynki!

Ja jak góralka dziś smigam do domku! U mnie teściowa w niedziele ma urodziny! ale, my z rana wracamy do domku bo ja jade do wawy na szkolenie niedzielnym popołudniem!

Za tow sobote imieniny Ciotki, dla której jestem bezboznica :-)

Góralka - piękna tempka :)

Annie - posmialismy z moim Łukaszem z hasla teściowej!

Nula - witaj ponownie, i się tam nie stresuj! POwodzonka ;)

Lece się przed wyjazdem ogarniać :)

Trzymajcie się ! - miłego :)

Wszyscy mają urodziny. Moja mama tez ma jutro :-)

Kasia bezbożnico uważaj żeby Cie w progu piorun nie trafił :-)

góralka ładnie dzisiaj temperaturowo u Ciebie :tak:

nula ja piję sobie Inkę i jakoś narazie da sie przeżyć :-)

Kasia udanego wyjazdu do domku i szkolenia :)
Annie ja nie lubie za bardzo Inki... także czasem pije rozpuszczalną Nescafe Creme
Góralka zapomniałam napisać tempka bardzo ładna :) trzymam &&&&

Witam sie i ja .
U mnie wredota sie rozkreca, brzuchol boli i czuje sie dzisiaj nienajlepiej.
Nula nie przejmuj sie takim durnym gadaniem i zapadaj do nas my cie nie bedziemy stresowac

marcia przyznaj się szybko czy odprawiłaś taniec odpędzający @??? :-D a tak na serio to szkoda kochana ale obiecaj mi że ten następny cykl będzie ostatnim ok?:tak:

Dziewczyny jakie tempki dzisiaj u Was??

chyba nic z tego jednak nie będzie, tempka stoi w miejscu jak zaklęta...

na żadnym wykresie ciążowym, które oglądałam tak nie było :-(

co do teściów to niezła wiedźma z tej Twojej teściowej Annie. Moi teściowie nie wiedzą, że się staramy, wie tylko moja mama i moja kuzynka, no i kilka bliższych koleżanek. Nie mówiliśmy o tym ponieważ właśnie chcieliśmy uniknąć takich textów "spokojnie, na pewno wam się uda, jak nie teraz to później, wyluzujcie, wyjedźcie gdzieś" itp. Wkurzają mnie takie texty bo niby w czym mi pomoże wyluzowanie skoro nie mam owulacji? :baffled: może ito pomaga jeśli problem leży w psychice ale jeśli są jakieś prolemy natury medycznej to nawet relaksująca wycieczka na Karaiby nic mi nie pomoże.

Moja mówi to samo! i do tego dodaje "zobaczysz, wyjedziecie gdzieś na kilka dni, zmienisz otoczenie i od razu zaskoczysz..."
To przepraszam bardzo jak wyjedziemy poza dniami płodnymi to żebym się skichała to nie zajdę!

No właśnie! Święta prawda :tak:

Karola, Moja teściowa uważa, że mogę zajść nawet bez owulacji :-D A co do Karaibów to w ubiegłym roku byłam na podobnej wycieczce i tak się tam spięłam właśnie, że chyba 36 dnia cyklu dostałam dopiero @ !!!! To był najdłuższy cykl w moim życiu :crazy: hahahaha

Annie, pytasz jak tam nasze tempki dzisiaj - u mnie nadal I faza, tempka skoczyła dziś o 0,1 ale po przytulankach czasem tak mam :P Walczymy przed owulką, żeby Nas franca nie zaskoczyła za późno. Ochota jest, śluzik jest, humorek dopisuje - więc wszystko gra :happy:

Ostatnia edycja:
reklama
Karola dobrze że stoi a nie spada :tak: i nie szukaj innych wykresów bo powiem Ci tak że jak jesteś negatywnie nastawiona albo się częgos obawiasz to zawsze znajdziesz coś nie tak. Ja wiem po sobie jak się obawiałam o zajście to ciągle googlowałam: tarczyca i chore dziecko :no: aż mój Łukasz się wkurzył i mówi: a poszukaj tarczyca i zdrowe dziecko :tak: więc jak już chcesz oglądac wykresiki to poszukaj takich w których tempka spadała a i tak się kończyło fasolą.

Punkt szukania zalezy od punktu siedzenia ;-)

Nanncy no to niech u Was wióry lecą :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry