reklama

Staraczki grudniowe 2012

Kasieczek, no to super, że pęcherzyk się opamiętał :happy2: !!! Teraz musicie mu pomóc hihi.
Co do termometru - nie, mam tylko 1 miejsce po przecinku, ale trudno, zostawię jak jest. Pewnie po tych wszystkich akcjach coś się u mnie zahamowało i stoi w miejscu. Gin mówił, że cykl może być cyt: "pokręcony" :baffled:

Karola, ja z testami też kiepsko, stosowałam może 2 cykle a potem odstawiłam bo wolę patrzeć na tempkę. Mierz dalej i wykresik powinien ładnie pokazać;-)

reklama
Nanncy - Ja już spisałam swój cykl na straty a tu taka niespodzianka! byłam w szoku jak mi gin powiedział ze jest pecherzyk owulacyjny!

A gdzie Annie, Ashlee?? Marka a jak z Tobą??

Kasieczek, jak widać, wszystko Nas może zaskoczyć :happy2: Ja dzisiaj zrobiłam test ciążowy - to jest dopiero wiara w cuda! haha

Annie, Ashlee i Marka pewnie sobie wypoczywają i spacerkują gdzieś w tą piękną pogodę. W każdym razie ja bym tak zrobiła :)

ja po wizycie a to fotka
CAM00012.jpg
dostalam lek i musze sobie aplikowac ehhhh jak ja tego nie lubie

Załączniki

• CAM00012.jpg
    CAM00012.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 39
witajcie kochane!

Ja od rana na nogach bo kolezanka przyjechała zeby ją uczesać na weselicho!

A mój partner życiowy cała noc siedział i pracował no i spi teraz i na staranki go dobudzić nie mogę :D

No a tempka to sobie ze mnie jaja chyba robi - tak spadła! choć w tym momencie mam 37! no ale choroba mnie trzyma! ;/

Ostatnia edycja:
Witam Moje Drogie;)

Ja faktycznie dzisiaj się wyspacerowałam, aż nogę obtarłam;) Kacperkowi zaprosiłam koleżankę i się pół dnia ładnie bawili, a ja trochę z nimi. Przed chwilą się pożegnali, wiec mogę spokojnie zjeść i posiedzieć. Jutro wybieramy się na chrzciny, więc dzień miło zleci:)

Kasiu wykorzystuj ile wlezie swojego :))

Nanncy faktycznie ta Twoja tempka jakaś uparta, że nie chce nawet drgnąć...

Marka odpoczywaj - niech fasolka zdrowo rośnie :)

Czesc dziewczyny!

ja dzisiaj znowu caly dzien w szpitalu i padam na twarz. Jestem tak zmeczona ze zaraz zasne na siedzaco.

przez te nerwy i wycienczenie pewnie mi sie cykl pochrzani ale jeden pozytyw ......dzis 10dpo i nie ma plamienia ale za to jajniki mi nawalaja raz jeden raz drugi

ide spac pa pa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry