reklama

Staraczki grudniowe 2012

Ja jadę jutro na te prenatalne przełożone :) 12.40 mam wizytę i oczywiście stresior czy wszystko ok. Ja póki co nic nie czuję ale czytałam że pierworódki póżniej odczytują ruchy w brzucholu jako ruchy dziecka ;-)

reklama
Annie - to trzymam kciuki by sie z mieskznaiem udało! a ty na L4 ciągniesz?

NO tak Ashlee - grzeczne czekanie!:P własnie sie za testami rozglądam takimi co mi nie będa "cienia" nadziei dawać!

prosze o propozycje teściorów nie kłamliwych :)

Tak kochana ja do końca już będe na L4 :tak:

może clearblue? ten digital co pokazuje uśmiechniętą mordkę albo plusik i przynajmniej nie trzeba wypatrywac drugiej krechy a dla mnie najlepszy był taki z Kauflandu za 4,90 paskowy :)

Czesc dziewczynki!

a co tu taka cisza?
Annie powodzenia na badankach jutrzejszych i korzystaj z l4 ja tez bym siedziala na zwolnieniu gdybym byla w ciazy.

Kasiu kciuki za zalana forme moze a noz tym razem sie uda.

ja od kilku dni mam jakies dziwne poklowania w jajnikach i podbrzusze mnie pobolewa tak jakos inaczej nie tak jak na ores, boje sie ze tam z tego jakiegos niepeknietego pecherzyka ktory rzekomo moja ginka wypatrzyla tydzien po owu moze robi sie druga torbiel.

mialam dzis strasznie meczach dzien i jeszcze na koniec samochod mi sie zepsul, poszedl i olej ze skrzyni biegow i mam nadzieje ze nie bede musiala wymieniac skrzyni calej bo sie zalame. Ide spac dobranoc

hej ja tak na chwilkę tylko bo nuda u mnie, nie ma o czym pisać :confused2:

myślałam, że w tym cyklu będzie owulka ale jednak się przeliczyłam. Porównując z tym cyklem gdzie była owu to testy owu powinny być pozytywne i skok też powinien już być...

no cóż, tak czy siak mocno trzymam za Was kciuki! która teraz testuje i kiedy?

aaaa, zapomniałam dodać, że ja już mam długi weekend :-)

No właśnie, Dziewczyny, nie ma tabelki kto kiedy testuje :)

Karola, też uważam, że skoro krwawienie/plamienie długo trwało to cykl może się przesunąć.

Marcia, widzę, że u Ciebie pechowo się porobiło strasznie...Trzymaj się !!!

Ostatnia edycja:
Dzien dobry!

Teraz ja powinnam testowac jutro ale to tylko formalnosc o ile dotrwam bo dzisiaj tak z ciekawosci zmierzylam tempke rano i byla 36,55 za niska jak na zafasolkowanie i jak sprawdzilam z innymi cyklami to takie wartosci mialam w 13 dpo takze od pn truje robale i odpuszczam jeden cykl przez leki.
ja niestety na majowke nie mam jak sie rusyc w tamtym roku polecialam z Pati do sztokholmu do znajomej i bylo fajnie a w tym roku szpital- dom

milego dnia
p.s. Annie czekam na wiesci po wizycie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry