reklama

Staraczki grudniowe 2012

no cóż nie pozostaje mi nic innego jak tylko czekać albo na owulkę albo na @.

dziś w nocy obudził mnie bardzo mocny ból brzucha, ból jak przy okresie tylko dwa razy silniejszy, coś podobnego miałam po odstawieniu tabletek, bolało jak cholera, czasami aż mnie zginało w pół, dopiero potem Gin mi wyjaśnił, że to macica się rozciagała (bo podczas brania tabsów anty macica jest skurczona).

hmm, tylko po jaki kij moja macica teraz się rozciąga? :confused:

reklama
Za niecierpliwa jestemi zrobilam przed chwila test 10 w 13 dpo i dupa nie ma nawet cienia cienia takze tak jak podejrzewalam. Czyli w maju dochodzi jeszcze badanko mezusia zobaczymy co tam wyjdzie

Jestem!
maluszek rozwija się książkowo zero jakichkolwiek zagrożeń czy zwiększonego ryzyka wad :-) ginka powiedziała że żarłok straszny bo pełny żołądek wód płodowych no i że łobuz bo nic nie chce pokazać :-D

tu macie język wystawiony jak go mamusia podglądała :-)

IMG_0134[1].jpg

Załączniki

• IMG_0134[1].jpg
    IMG_0134[1].jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 44
Marcia- chyba czas przypomnieć nasze motto! Nie ma @ nadzieja jest:)A Wy ciężarowe jak tam? Widać jakies zaokrąglone brzuszki?? Robicie sobie zdj co miech by potem porównywać?? ;)

Marcia- chyba czas przypomnieć nasze motto! Nie ma @ nadzieja jest:)

A Wy ciężarowe jak tam? Widać jakies zaokrąglone brzuszki?? Robicie sobie zdj co miech by potem porównywać?? ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja już się zaokrąglam :) Zdj wiadomo robię, bo to pamiątka na całe życie :) Teraz jestem bardzo ciekawa czy jak 10 pójdę na badanie to już będzie widać kto brzuszek zamieszkuje, czy jeszcze zostanie to tajemnicą ;)

Marcia, Kasia
trzymam kciuki, niech już ta @ nie przychodzi!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry