-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Ashlee- już 4 miesiac wiec powinno być widac, tylko czy maleństwo nie najdzie ochota na piruety i zabawe w chowanego 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Według natury kobieta powinna rodzić wcześniej. Jeśli czuję to psychicznie to i fizycznie pewnie też organizm czeka na to
A jeśli dochodzą problemy z zajściem to nie dopuszczam do siebie myśli, że urodzę w okolicy 35-40... [
Karola, mój Gin też mi ciągle mówi, że moja macica ma skurcze i też paskudne mam bóle. Oczywiście po odstawieniu tabletek była taka sama reakcja. Mój Gin twierdzi, że moja macica domaga się dzidziusia bo już najwyższa pora![]()
hmm, a może powinnam? 
Poszlam zrobic test dla swietego spokoju i oczywiscie nic nie wypatrzylam. Dzisiaj mam 14 dpo nic nie kumam z tym moim cyklem....i ciagle mi chodzi po glowie ten pecherzyk ktory ona zobaczyla tydzien pozniej jak dostane okres za tydzien to bedzie znaczylo ze strs przesunal mi owulke o tydzien i byla tak jak ona wypatrzyla