reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
u mnie nie chciało pokazać czy ma pisiora czy nie :-) wogóle ginka powiedziała że dawno takiego niegrzeczniucha nie miała :-)

a bebol mam już całkiem spory

IMG_0117.jpg

Załączniki

• IMG_0117.jpg
    IMG_0117.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 51
Annie, śliczne focie :)))))

Ashlee, kurczę, jak ten czas leci u Ciebie...mam wrażenie, że dopiero zaszłaś w ciążę :-)

Karola, mój Gin też mi ciągle mówi, że moja macica ma skurcze i też paskudne mam bóle. Oczywiście po odstawieniu tabletek była taka sama reakcja. Mój Gin twierdzi, że moja macica domaga się dzidziusia bo już najwyższa pora :confused:

Kochane już niedługo same będziecie z takimi brzucholami śmigać :-)

ja korzystam z tego że wszyscy chętni spełniać moje zachcianki i tata przywiezie mi dzisiaj sushi :tak:

Hej hej laseczki!

ależ tu cisza - wszystkie świętują?? :D ja w książkach zaszyta i co jakiś czas przerwa bo zasypiam czytając takie nudy :P

Cały czas czuje lewy jajnik ( z niego miala być owulka) i się tak zastaniawiam czy pękł ten pęcherzyk czy nie, bo nie było tak przeszywającego bólu jak przy ostatnim razie! niby tempka pokazuje ze owulka była, ale ten jajnik jakoś boli dziwnie!

Kasieczku, 30tkę mam w tym roku a to moje pierwsze dziecko :baffled: Według natury kobieta powinna rodzić wcześniej. Jeśli czuję to psychicznie to i fizycznie pewnie też organizm czeka na to:confused: A jeśli dochodzą problemy z zajściem to nie dopuszczam do siebie myśli, że urodzę w okolicy 35-40... :(((( aczkolwiek w takiej sytuacji kobieta modli się, żeby to w ogóle nastąpiło.....eh

[
Karola, mój Gin też mi ciągle mówi, że moja macica ma skurcze i też paskudne mam bóle. Oczywiście po odstawieniu tabletek była taka sama reakcja. Mój Gin twierdzi, że moja macica domaga się dzidziusia bo już najwyższa pora :confused:

hmm, to wychodzi na to, że moja macica też stwierdziła, że już najwyższa pora :-)

w sumie na pierwszej wizycie jak powiedziałam Ginowi, że staramy się z mężem o dziecko to też skwitował "no najwyższa pora". Dzizas... ja nie wiem o co chodzi z tą "najwyższą porą" bo ja wcale jakoś wybitnie staro się czuję :confused: hmm, a może powinnam? :baffled:

reklama
Czesc dziewczynki !

u mnie jeszcze cisza a bylam pewna zewstane z rana zalana po pas i wczoraj mialam temp. 36,44 a dzisiaj 36,59 :confused: Poszlam zrobic test dla swietego spokoju i oczywiscie nic nie wypatrzylam. Dzisiaj mam 14 dpo nic nie kumam z tym moim cyklem....i ciagle mi chodzi po glowie ten pecherzyk ktory ona zobaczyla tydzien pozniej jak dostane okres za tydzien to bedzie znaczylo ze strs przesunal mi owulke o tydzien i byla tak jak ona wypatrzyla

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry