reklama

Staraczki grudniowe 2012

Basik, do tego czasu zejdę na zawał :-D. A przy okazji, napisz mi jak masz wpisany adres na swój wykresik w sygnaturce? Po prostu go skopiowałaś i wstawiłaś jak suwaczek? U mnie pojawia się jedynie link...

STOP - już wiem :DDD

Ostatnia edycja:
reklama
Nanncy Nanncy :):):) trzymam kciuki - lec na bete - najlepsze co może być, ja miałam bladziochy, na testach czułość 10 wychodził cień, albo nic a beta była 31! wiec lec na bete :) trzymam kciuki!!

Basik - ale fajnie że jesteś tu ;)

Basik, no tuż przed Tobą wreszcie skojarzyłam, że muszę skopiować inny link i się udało heh :cool2:

Kasieczku, no lecę na tą Betę zaraz to wyniki będą popołudniu. Test taki jakby cień właśnie ale nie nazwałabym tego bladziochem jakie u Was widywałam. nawet zdjęcia nie da się zrobić. Nie ma co, jutro idę do pracy a dziś wolne, więc śmigam dzisiaj :tak:Oczywiście spać dziś nie mogłam, więc tempka zaburzona. Wieczorem miałąm 37,6 !!! Rano o 5ej 36,7 czyli spadek :((( A 1,5h później znowu 37... Tempka lata jak szalona, więc nie wiem co myśleć. Boję się, że dostanę spóźniony okres..... :(((

Ostatnia edycja:
nanncy kciuki za betę!!!!

coś czuję, że będzie fasolka!!!!!

super!

czekamy na info popołudniu! ja mam dziś Radę Pedagogiczną (kolejną... wrrr) i pewnie wejdę dopiero ok 17 na forum, no chyba, że uda mi się wcześniej jakoś w przerwie luknąć jaki masz wynik!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry