reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
hehe, niezły pomysł, ciekawe co na to nasze wróżki :rofl2:

ciekawe tylko który wrzesień miała na myśli moja wróżka, bo jeden już był (ten od razu po odstawieniu tabletek) no ale nic się nie zadziało. Może w tym wrześniu się coś ruszy!

Czesc wszytkim!

nanncy przytulam...
ja dzisiaj jakos kiepsko sie czuje jakos mi niedobrze ciekawe czy pregńl mze miec takie skutki uboczne? Poza tym probowalam sie zapisac na rezonans i uwaga najblizszy termin na LUTY!!!!!! Wiec zapisalam sie na 15 lipca prywatnie bo prywatnie mozna praktycznie od reki ale se tak wyliczylam ze juz bede po okresie wiec bede mala pewnosc ze nie jestem w ciazy bo niestety szyja mi nie daje o sobie zapomniec i przez to bede lzejsza o 350 zl

Marcia - ale drogo!!! ja pikole, tak to u nas jest, ja jak się zapisywałam do lekarza pierwszego kontaktu kiedyś, bo chora byłam - to babka w rejestrecji do mnie ze za 2 tygodnie, sobie myśle za dwa tygodnie to ja bede zdrowa, albo padne. A u kręgaża kochana jakiegoś byłaś??

Marcia a co z Twoją szyją?? Bo ja nie w temacie jestem przez ten urlop...
Też miałam problem z szyją ( kark, łopatka, bark) w styczniu i tydzień na zwolnieniu byłam, nie skręcałam karku kilka dni i bolało okrutnie, trafiłam na pogotowie i chodziłam w kołnierzu. Powiem Ci, że ten kołnierz mi pomógł i maść Traumon - dla sportowców. Miałam też maść Bengay ale strasznie śmierdzi, nie dałam rady :P Rezonans dobra rzecz, będzie wszystko ładnie widać. Nie ma na co czekać, dobrze, że idziesz prywatnie. Ja nie mogę mieć bo mam aparat na zębach ale jak tylko zdejmę to mam zalecenie wykonać to badanie. U mnie powodem pewnie zła pozycja przed komputerem oraz w pracy a także zaniedbania z przeszłości i brak sportu :/ Życzę zdrowia bo znam ten ból...

Ostatnia edycja:
Nanncy od trzech tygodni boli mnie kark, zaczelo sie tak jakby mnie przewialo ale po 4 dniach nic nie bylo lepiej tylko gorzej wiec poszlam do rodzinnej dostalam ketonal i mydocalm ale po tygodniu dalelej nie bylo lepeiej ( nie dalam rady spac na bokach , zesztywnienie ogolne i dzgajacy bol do mozgu) poszlam jeszcze raz do rodzinnej i dostalam skierowanie na rtg i skierowanie do neurologa. Na przeswietleniu wyszlo ze miedzy 5 a 6 kregiem nie ma przestrzeni i do tego mam lordoze ( wyprostowanie tego co powinno byc wykrzywione) i pani dr neurolog ( udalo mi sie dostav na NFZ w ciagu 5 dni) dala mi skierowanie na rezonans a szyja troche lepeiej ale nie moge powiedziec ze czuje sie super

Dziewczyny, u mnie wygląda mi na to, że miałam mega opóźnioną owulację. Po raz pierwszy w życiu chyba. Podobny wykresik miała Karola jakieś 2 cykle temu. Jestem po prostu w II fazie moim zdaniem i samopoczuciem :eek:. Wiedziałabym, gdybym prowadziła wykresik :/ A takto trzeba czekać ...

Marcia, to miałam to samo. Zesztywnienie totalne i taki przeszywający ból aż do głowy. Współczuję i przytulam...

cześc dziewuchy!!

U nas wczoraj była masakra! Przed 21 padł prąd w całym Rzeszowie! i dopiero po kolei włączali, u nas był po północy! Ludzie utknęli w windach, strażacy mieli pełne ręce roboty, a włączając prąd ludziom strzelały telewizory! tego jeszcze nie było!!

Nanncy - miałam sie Ciebie wczoraj pytać, czy wiesz kiedy była owulka - ale nie zdąrzyłam, bo mi prąd zabrali!! Kurde no szkoda ze nie prowadziłaś, ale się zrelaksowałaś! Może cos z tego jeszcze bedzie ;):) &&&& trzymam!

choć jakbyś miała owulkę w 20dc czy nawet 21 dc to juz betka chyba powinna coś wykazać. No nic - musisz czekać kochana! Powodzonka|!

Ostatnia edycja:
reklama
Nanncy - a już myślałam że Cię zagarniemy do lutówek jeszcze!

Ashlee - czuję się bardzo dobrze, aż za dobrze :) czasem mnie dopadnie jakieś ekstremalne zmęczenie i niemoc, a w zeszłym tygodniu mialam lekkie mdłości a tak poza tym to nic :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry