reklama

Staraczki grudniowe 2012

Witam i ja :happy2: jakiś taki dzień dzisiaj że nic mi się nie chce.

Kasia u nas też ulewy i wichury. Dzisiaj podobno ma być to samo...

marcia powiem Ci szczerze że jak mnie w krzyżu łupnęło tak że chodziłam zgięta w pół to tylko kręgarz był mi w stanie pomóc

Nanncy no to musisz czekać do września razem z Karolą ;-)

BBAnna już masz 8 tydzień. Niesamowicie to leci. Bardzo dobrze że nic Ci nie dolega.

Emalia gdzie się podziewasz kochana?? Widziałam wykresik i bardzo mi przykro że to znowu nie teraz :-(

reklama
Cześć dziewczynki!

Ja po wizycie u endo i po ostatnim wykladzie z prawka.

U endo oki - powiedział ze wyniki dobre, oczywiście dalej na lekach zostaje. Moje antyTPO nie jest przerażające wiec kazał się nie przejmowąc, ryzyko jest tylko minimalnie większe, najwazniejsze sa poziomy hormonów, które teraqz dobrze się mają - wizyta kontrolna za 2 miechy! także się ciesze i troche mi spokojniej :)

Annie - piękny awatr :)

jeszcze 2 dni i bede miała z głowy uczelnie - jupiiii :)

Witam sie wieczornie!

ja jak zwykle zaganiana.
Kasia super ze u endo wszytko ok mozesz odsapnac. Ja w piatek na badania hormonow progesteron i estradiol tradycyjnie i jestem ciekawa wynikow. Dzisiaj z ciekawosci zmierzylam tepke i byla 36,54 sprawdzajac poprzednie cykle to tak mniej wiecej mialam w 4dpo aczkolwiek martwi mnie ze nie mialam swojego bolu owulacyjnego wiec nie wiem czy ta owu byla czy nie. Poza tym zastanawiam sie czy gonadotopina kosmowkowa zawarta w pregnylu ma wplyw na temperature? Jak myslicie? Przy okazji dowiedzialam sie dlaczego testy owu moga pokazac ciaze bo lh i gonadotropina sa bardzo do siebie podobne dlatego w zatrzykach pregnylu jest hcg bo dziala jak lh.

Kasieczek, nie mam zielonego pojęcia kiedy była owulka i czy w ogóle była. Coś tam próbowałam odtworzyć na wykresie ale niewiele pamiętam. Nie pamiętam nawet kiedy serduszkowaliśmy i kiedy ostatnio :shocked2: Płodny śluzik był gdzieś między 16dc a 20dc, jak jeszcze byłam nad morzem. No i jedno co mnie tknęło to 1 dzień dziwnej "choroby" 24dc. Tegoż dnia fatalnie się czułam, nagle rozbolało mnie całe ciało, jakby kości, dreszcze, głowa, brzuch, wszystko, cała się trzęsłam, jak przy grypie. Trwało to może 1/2 dnia, po czym wieczorem poszłam na grilla do parku i następnego dnia nic mi już nie było :eek:.

BB_Anna, jakto mówi nasze motto póki nie ma okresu... :cool2:

Emalka
, no własnie, gdzie jestes????

dzień dobry!

U mnie dziś pochmurnie i sennie.
Z rana znowu zmierzyłam temperature i 36,76:szok: chyba pregnyl ma wpływ na tempkę tzn moze nie bezposrednio tylko pregnyl wspomaga ciałko żółte a te produkuje progesteron dobrze rozumuje?

miłego dnia

Hej,

U mnie chyba sprawa się wyjaśnia i w końcu będę mogła zacząć nowy cykl. Dziś mega spadek i jakby plamienie brązowe.

Marcia
, pregnyl na dużo rzeczy ma wpływ jak słyszałam, więc pewnie i na tempkę. Trzeba by poczytać gdzieś w necie.

Hej dziewczyny. Ja już od 8 na nogach z psiakiem u weta. Mam dość bo wróciłam cała obsrana i obżygana :baffled: biję się teraz z myślami bo jak będą dobre wyniki to odrazu jutro zostaje na zabiegu i nie wiem czy to dobra decyzja. Boję się że już się nie obudzi albo powikłania będą jeszcze gorsze niż teraz. On ma już prawie 14 lat i nie wiem czy wytrzyma... Czy nie dać mu spokoju i niech sobie dożyje spokojnie w domku u nas.

marcia czytałam kiedyś że pregnyl ma wpływ na temperaturę ciała poszukam gdzieś aktykułu i ci wkleję linka

Nanncy i dobrze że możesz zacząć od nowa staranka może jednak uda się wcześniej niż masz wywróżone :-D

reklama
Annie - Ja tam tylko na słone mam ochote ;) a samopoczucie ok, az dziwne ze mnie tak nie muli! nie moge, jeszcze tydzień do wizyty, ja chce tylko zobaczyć ze jest tam fasolinka i ma sie ok!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry