annie.
bean carrier
Witam i ja
jakiś taki dzień dzisiaj że nic mi się nie chce.
Kasia u nas też ulewy i wichury. Dzisiaj podobno ma być to samo...
marcia powiem Ci szczerze że jak mnie w krzyżu łupnęło tak że chodziłam zgięta w pół to tylko kręgarz był mi w stanie pomóc
Nanncy no to musisz czekać do września razem z Karolą ;-)
BBAnna już masz 8 tydzień. Niesamowicie to leci. Bardzo dobrze że nic Ci nie dolega.
Emalia gdzie się podziewasz kochana?? Widziałam wykresik i bardzo mi przykro że to znowu nie teraz :-(
jakiś taki dzień dzisiaj że nic mi się nie chce. Kasia u nas też ulewy i wichury. Dzisiaj podobno ma być to samo...
marcia powiem Ci szczerze że jak mnie w krzyżu łupnęło tak że chodziłam zgięta w pół to tylko kręgarz był mi w stanie pomóc
Nanncy no to musisz czekać do września razem z Karolą ;-)
BBAnna już masz 8 tydzień. Niesamowicie to leci. Bardzo dobrze że nic Ci nie dolega.
Emalia gdzie się podziewasz kochana?? Widziałam wykresik i bardzo mi przykro że to znowu nie teraz :-(
Płodny śluzik był gdzieś między 16dc a 20dc, jak jeszcze byłam nad morzem. No i jedno co mnie tknęło to 1 dzień dziwnej "choroby" 24dc. Tegoż dnia fatalnie się czułam, nagle rozbolało mnie całe ciało, jakby kości, dreszcze, głowa, brzuch, wszystko, cała się trzęsłam, jak przy grypie. Trwało to może 1/2 dnia, po czym wieczorem poszłam na grilla do parku i następnego dnia nic mi już nie było
.
chyba pregnyl ma wpływ na tempkę tzn moze nie bezposrednio tylko pregnyl wspomaga ciałko żółte a te produkuje progesteron dobrze rozumuje?
biję się teraz z myślami bo jak będą dobre wyniki to odrazu jutro zostaje na zabiegu i nie wiem czy to dobra decyzja. Boję się że już się nie obudzi albo powikłania będą jeszcze gorsze niż teraz. On ma już prawie 14 lat i nie wiem czy wytrzyma... Czy nie dać mu spokoju i niech sobie dożyje spokojnie w domku u nas.