reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Wróciliśmy i bardzo się cieszę że już w domku... Wkurzała mnie larwa cały czas... Dzisiaj jej już zwróciłam uwagę że ma mnie nie macać po brzuchu bo mnie to masakrycznie denerwuje. No co stoi koło mnie to odrazu za brzuch. A ja sama tego nie robię tak często bo moja mama powiedziała że nie wolno bo masaż powoduje skurcze. Można sobie dotykać a nie macać jak pomidory w supermarkecie. Mam nadzieję że pomoże....:no:

Kasia super komentarz... Teściówa widzę z jednego wora co moja :-) z tym sprzątaniem to przystopuj trochę...

Karola no jeśli nie można w tym samym cyklu się starać to inna sprawa i dobrą decyzję podjęłaś :tak:

Basik cudnie że do nas wróciłaś i zaczynasz działać ;-)

marcia a Ty miałaś już to RTG bo nie pamiętam??

Annie - taaa.. z jednego wora! I jeszcze powiedziała, tylko jak ja do szpitala do rzeszowa przyjade! oho, juz chce taka ekipe na porodówce ;P
No juz stopuje, bo przesadziłam. Kochana a Ty z teściową musisz tak często się widziec?? No i jak w końcu z ta wanną wyszło ??

Teraz musieliśmy jechać bo dzień ojca... :dry: Łukasz wraca do pracy więc pewnie będzie sie pisał na niedziele i mam spokój na dłuższy czas.
A wannę pomierzyliśmy i sami zamówiliśmy na Allegro. Teściu dostał rozkaz że jak będzie to ma przyjechać i wymienić :-D

Dziewczyny, chyba oszaleję z nerwów do jutra... Zobaczcie na mój wykres - szok :szok: Szkoda, że testy negatywne. Generalnie nie wiem co się dzieje, nie wiem co działo się wcześniej bo nie mierzyłam tempki i nic już nie wiem.....
Obserwacja cyklu - enpr.pl

I powiedzcie mi, jak wstawić wykresik na forum? skasowałam przypadkiem i nie umiem tego naprawić. Gdzie się tego linka wstawia?

Ps, przepraszam, że ostatnio rzadko się udzielam ale stres taki, że chyba osiwieję

Ostatnia edycja:
No będę testowała. Jak narazie siedzę i głowię się z tym, jak przywrócić na forum mój wykres :(((( Gdzie macie wstawiony link do wykresu? W pole "sygnatura"?

Marcia, no to wiem, wszystko pamiętam ale jak wstawiam tam link do wykresu to wyświetla się jedynie napis a nie odrazu fotka wykresu...czemu?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry